Consultantul Vioricăi Dăncilă și al PSD în 2019 a declarat pentru Europa Liberă că PSD nu și-a plătit datoriile către firmele sale. Chiar surse din partid spun că valoarea contractului avut este de 2 milioane de euro pe lună însă Pisaroglu îi contrazice dar nu menționează care este suma datorată de PSD.

”Când am semnat contractul cu PSD, doamnei Dăncilă i s-au adus la cunoștință serviciile, dar datele contractuale au fost discutate cu secretarul general, Mihai Fifor. Doamna Dăncilă nu a avut legătură cu datele contractului”, a precizat Anton Pisaroglu.

Vrea să meargă în instanță

”Am asigurat un pachet de servicii 360, care e susținut și documentat serios și cu care, dacă va fi nevoie, vom merge în instanță. Alegem să nu îngroșăm rândurile celor care au avut de suferit din cauza neseriozității PSD”, a susținut Pisaroglu.

PSD nu a plătit ultima tranșă

”În urma finalizării campaniei, în mod cu totul neașteptat și absolut nejustificat, conducerea actuală a PSD și-a manifestat dezacordul referitor la plata ultimei tranșe. Ca urmare a exprimării acestui dezacord, am încercat, în nenumărate rânduri, pe parcursul ultimelor patru luni să ajungem la o înțelegere amiabilă cu reprezentanții PSD privind încasarea diferenței, inclusiv prin propunerea eșalonării obligației de plată. Toate demersurile în sensul soluționării situației pe cale amiabilă s-au lovit de refuzul expres al conducerii PSD”, a arătat Anton Pisaroglu.

”Există și în prezent elemente de branding și identitate pe care partidul continuă să le folosească, deși ele nu au fost achitate”, a adăugat fostul consultant al Vioricăi Dăncilă.