PSD,cuvinte dure la adresa lui Vlad Voiculescu: Se agață cu ghearele de scaunul de ministru

Partidul Social Democrat a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj cu privire la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Cei de la PSD nu au uitat momentele când acesta se afla în opoziție și cerea demisii, susținând principiul responsabilității politice.

Vlad Voiculescu nu a ratat nicio ocazie să ceară demisii, pe vremea când era în Opoziție, invocând sus și tare principiul #responsabilității politice!”, notează PSD.

”Sinistrul Sănătății”

Din păcate, se pare că Voiculescu a uitat de acea perioadă, având în vedere că acum, când se întâmplă cele mai multe tragedii în sistemul medical, acesta continuă să fie în fruntea Ministerului Sănătății.

”Acum, când în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienți arși de vii sau sufocați din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuați în miez de noapte, morți îngropați dezbrăcați în saci de plastic, SINISTRUL SĂNĂTĂȚII face tot ce poate și se agață, fără rușine, cu ghearele de scaunul de ministru! Așa arată „reforma” pe care o face USR-PLUS!”, mai scrie PSD.

Voiculescu nu este omul potrivit

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a dovedit “cu vârf şi îndesat” că nu este omul “potrivit” pentru a conduce cel mai important domeniu în actuala criză medicală fără precedent provocată de pandemia de COVID-19, provoacă “doar confuzie”, nu respectă regulile obligatorii pentru ceilalţi şi “se ceartă cu toată lumea”, ca urmare trebuie să plece “urgent” din funcţie, transmit deputaţii PSD în moţiunea simplă depusă luni.

“Ministrul Sănătăţii este un exemplu de nerespectare a măsurilor de sănătate publică, dovedind iresponsabilitate, lipsă de asumare şi alimentând neîncrederea populaţiei în sistemul de sănătate. Pe scurt, ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu nu ştie, nu poate şi nu trebuie să mai rămână în funcţie! A dovedit cu vârf şi îndesat că nu este deloc omul potrivit pentru a conduce cel mai important domeniu – cel al Sănătăţii – în această criză medicală fără precedent provocată de pandemia SARS-CoV-2. Nu ştie ce se întâmplă în minister, nu înţelege domeniul pe care-l conduce, se ceartă cu toată lumea, adânceşte neîncrederea publică, provoacă doar confuzie şi nu respectă regulile obligatorii pentru ceilalţi. Vlad Voiculescu a ajuns să reprezinte un pericol public pentru viaţa, nu doar pentru sănătatea românilor. Şi, de aceea, trebuie să plece urgent”, susţin semnatarii moţiunii “Ca românii să trăiască, Vlad Voiculescu trebuie să plece”.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei