Prognoză meteo pentru sâmbătă, 15 februarie

Meteorologii ANM ne informează că sâmbătă cerul va avea înnorări local persistente în estul, sud-estul şi centrul ţării, iar în rest înnorările vor avea doar un caracter temporar. Pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, sub formă mixtă la munte şi sub formă de ploi sau burniţă în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la începutul intervalului în sud-est, cu viteze în general de 40-50 km/h, precum şi la munte, unde la altitudini mari în Carpaţii Meridionali şi de Curbură rafalele vor depăşi 65-70 km/h.

Mercurul din termometre va urca la temperaturi ridicate pentru această perioadă între 4 şi 14 grade Celsius, în timp ce noaptea temperaturile vor fi între -6 şi 4 grade.

Prognoză meteo pentru sâmbătă, 16 februarie

Vremea va fi caldă şi duminică şi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în timpul zilei în sud-vestul ţării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Se pot înregistra condiţii de ceaţă, mai ales noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief.

Mercurul din termometre va arăta între 4 și 12 grade în timpul zilei, în timp ce noaptea va coborî la temperaturi situate între -11 și 4 grade.