Nimic mai fals, Beatrice Rancea a fost citată de procurorul Horodniceanu pentru joia trecută, dar întâlnirea s-a petrecut deabia azi, așa după cum ne-a spus avocatul ei, Eliza Ene Corbeanu. Deci, nu tu cătușe, nu tu zornăit de chei de temniță, nu tu spectacol pe aeroport.

Una buna, alta rea

Partea cu adevărat jenantă este aceea că, Rancea era sub control judiciar din martie, dar, săptămâna trecută Tribunalul Iași a revocat acest control judiciar instituit de același procuror Horodniceanu de la DIICOT Iași, și i-a permis  să se întoarcă în funcția de sirector al Operei Naționale din Iași.

Bucuria lui Beatrice Rancea n-a durat mult. Trei zile mai târziu, în condițiile în  care nu s-a venit cu absolut nimic nou în acest dosar, Horodniceanu a dispus un nou control judiciar. Sau a redispus încă un control judiciar. Care, desigur, va fi contestat de apărătorii lui Rancea. Am putea deduce, în mod absurd, că procurorii nu iau în calcul hotărârile judecătorești, nu? Cam așa pare… Pe surse, am aflat că procurorul Horodniceanu este preocupat de faptul că parte din angajații Operei din Iași nu o vor pe Beatrice Rancea înapoi în funcție, în loc să fie preocupat de Justiție. Să vedem ce mai urmează în acest caz unde alba –neagra cu viața unui om este jocul de vază…