Alice Arșinel este soția fiului lui Alexandru Arșinel. Tânăra ocupă funcția de director în Mnisterul Afacerilor Externe, iar potrivit declarației de avere consultată de fanatik.ro, aceasta a împrumutat de la Alexandru Arșinel suma de 100.000 de euro.

Totodată, sursa citată precizează că Alice Arșinel ar fi apelat și la cumnatul ei, solicitându-i și acestuia niște bani, care apar în acte.

Astfel, potrivit documentului consultat de sursa citată, nora actorului, care este căsătorită cu băiatul cel mare al accestuia, Bogdan, a adunat niște datorii destul de mari. Mai exact, Alice Arșinel a împrumutat de la Alexandru Arșinel suma de 100.000 de euro pe care ar trebui să îi înapoieze acestuia în 2023.

Fanatik.ro l-a contactat pe actor pentru a da detalii în acest sens. Astfel, Alexandru Arșinel a confirmat povestea, adăugând că nu l-a interesat nicio secundă care era destinația lor.

Actorul susține că i-a oferit bani soției băiatului său, imediat, fără a sta pe gânduri și fără a întreba pentru ce are nevoie de bani.

„Normal că i-am dat. Pe vremea aceea (în 2008, n. red.) se întâmplau altfel lucrurile, era mai bine din punctul acesta de vedere și, dacă am avut, i-am dat imediat, le-am dat 100.000 de euro fără să stau pe gânduri”, a spus acesta pentru sursa citată.

Ce spune Alexandru Arșinel despre datoria lui Alice

Totodată, Alexandru Arșinel a mai adăugat că la acel moment știa că fiul său și soția sa aveau afaceri în construcții, iar acolo erau nevoie de mulți bani lichiziți Acesta a mai menționat că a uitat și data la care i-a dat suma de bani, adăugând că aceste aspecte nu sunt importante pentru el.

„Nu m-a interesat nicio secundă la ce au nevoie de bani, știu că au ceva afaceri în construcții, iar acolo e nevoie de lichidități. Dar este copilul meu (soțul lui Alice Arșinel este Bogdan, fiul actorului, n. red.) nici nu m-am gândit dacă îi va da înapoi sau nu. Nu mai știu nici măcar când i-am dat, dar nu cred că e important asta”, a mai spus, Alexandru Arșinel.

De menționat este faptul că pe lângă suma de 100.000 de euro pe care trebuie să i-o dea lui Alexandru Arșinel, nora familiei mai trebuie să înapoieze, tot în 2023, 230.000 de euro cumnatului ei, Cristian Arșinel, iar la o bancă mai are, scadent în anul 2028, un credit în valoare de 130.000 de euro.

În ciuda datoriilor însă, Alice, alături de soțul ei, fiul lui Alexandru Arșinel au bifat investiții consistente. Aceștia dețin un apartament de 170 de mp în Voluntari, iar în Grecia, o casă de vacanță de 154 de mp pe care a cumpărat-o chiar în anul în care și-a făcut creditele, 2008.

Totodată, Alice Arșinel mai bifează două terenuri intravilan în Ilfov, unul de 688 mp și altul de 96 mp, dar și un teren agricol, în Botoșani de 120.487 mp, acolo unde funcționează un adăpost de animale.