PRO TV loveşte din nou. Cea mai mare televiziune din România a fost din nou lider în topul audienţelor, la nivel naţional, marţi seara, în prime-time. Antena 1 şi Kanal D nu au avut absolut nicio şansă. PRO TV a dat, din nou, marea lovitură cu un episod din Las Fierbinţi în reluare.

PRO TV şi-a făcut praf toţi adversarii

Când PRO TV difuzează un episod din Las Fierbinţi, concurenţa nu are absolut nicio şansă. Asta s-a întâmplat şi marţi seara, în prime-time, chiar dacă Las Fierbinţi a fost în reluare. Pe Antena 1 a fost chefi la cuţite, tot în reluare, îar Kanal D a contracarat cu serialul turcesc Nehir care începuse de la ora 20.00.

Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, PRO TV a început în forţă seara de marţi. A avut audienţe de peste 5 de la ora 20.00, iar la 20.30 când a început Las Fierbinţi audienţa a urcat extrem de mult. Pe primul sfert când a rulat Las Fierbinţi PRO TV avea deja 6,5, iar pe ultimul slot al orei 20.00 audienţa PRO TV la nivel naţional a fost de 9,2, la mare distanţă de concurenţă.

Pe toată durata orei 20.00, Antena 1 a reuşit să ia faţa de două ori celor de la Kanal D. În rest pe un sfert de oră cele două televiziuni au fost la egalitate, iar un slot a dus Kanal D pe locul secund. Şi de la ora 21.00, PRO TV şi-a dominat adversarii cu serialul Las Fierbinţi.

Pe primele două sloturi ale orei, PRO TV a avut 9,2 şi 8,6, la mare distanţă de Antena 1 şi Kanal D. PRO TV a fost însă lider de audienţă, la nivel naţional, şi după ce s-a terminat Las Fierbinţi. De la ora 21.30 a început filmul PRO care a menţinut postul pe primul loc în preferinţele românilor.

Audienţa celor de la PRO TV a scăzut un pic, dar tot a fost peste 7 până la ora 22.00 şi de peste 6 după această oră. De altfel, până la miezul nopţii, Antena 1 şi Kanal D s-au mulţumit doar cu locurile 2 şi 3. PRO TV a fost lider pe toată durata serii de marţi, la nivel naţional.