Cei de la Kanal D au dat marea lovitură duminică seara. Survivor România a avut cele mai tari audienţe la nivel naţional, la mare distanţă de rivalii de la PRO TV şi Antena 1.

Survivor România şi-a distrus concurenţa

Survivor România şi-a distrus concurenţa pur şi simplu. Antena 1 şi PRO TV nu au avut nicio şansă în bătălia audienţelor, la nivel naţional. Kanal D a câştigat fără probleme seara de duminică, conform cifrelor consultate de către capital.ro.

Chiar de la ora 20.00, atunci când a început Survivor România, Kanal D a fost lider de audienţă. Filmul PRO, dar şi Chefi la cuţite nu au avut nicio şansă în faţa show-ului de la Kanal D. 5,8 a avut Kanal D pe primul slot de audienţă al orei 20.00, faţă de 5,5 PRO TV şi puţin peste 2 Antena 1.

Următoarele sloturi de audienţă ale orei au fost un adevărat galop de sănătate pentru cei de la Kanal D. Audienţa a fost din ce în ce mai mare, iar concurenţa nu a mai avut absolut nicio şansă. 6,8 şi 8,1 a avut Kanal D de la 20-15 până la 20.45. PRO TV şi Antena 1 nu au reuşit nici măcar împreună să aibă cifrele de audienţă ale Kanal D.

Şi finalul orei 20.00 a aparţinut celor de la Kanal D. Ce a urmat însă de la ora 21.00 a fost un adevărat tur de forţă. Kanal D cu Survivor România a întregistrat cele mai mari cifre de audienţă ale serii.

Kanal D, cele mai mari cifre de audienţă

Kanal D a înregistrat cele mai mari cifre de audienţă după ora 21.00. Survivor România a fost la înălţime. Aproape 10, dar şi peste 10 la primele trei sloturi de audienţă ale orei. Ultimul a fost un pic mai scăzut, dar oricum a depăşit cifra 8. Şi ora 22.00 a aparţinut în totalitate celor de la Kanal D care au depăşit chiar 11 rating.

În tot acest timp, filmul PRO a avut cifre bune de audienţă, peste 7, dar nu a reuşit să ţină pasul cu concurenţa. Şi între ora 23.00 şi 23.30, în ultima jumătate de oră a Survivor România, Kanal D a avut cifre foarte bune. Aproape 10 audienţă, la mare distanţă de rivali.