Pro TV a luat decizia de a-l înlocui pe unul dintre oamenii de bază ai celebrului serial Vlad. Mutarea s-a produs chiar înaintea ultimului sezon. Cel care a fost schimbat de cei de la PRO TV face parte din regia celebrului serial. Mai exact, Jesus del Cerro a fost înlocuit cu regizorul Igor Cobileanski. Specialistul este cunoscut publicului român ca drept persoana care stă în spatele succesului serialelor „Umbre” și „Hackerville”, difuzate de cei de la HBO.

Igor Cobileanski are 47 de ani și este originar din Republica Moldova. Regizorul a realizat opt episoade din serialul Umbre (şase din primul sezon şi două în sezonul al doilea) şi a semnat regia pentru patru episoade din seria Hackerville. Mai mult de atât, tot Cobileanski este cel responsabil de succesul filmului de lungmetraj „La limita de jos a cerului”, din anul 2013, unde a semnat regia și scenariul, alături de Corneliu Porumboiu. El este absolvent al Academiei de Teatru şi Film Bucureşti, dar şi absolvent al unor stagii de specializare organizate de instituţii internaţionale, printre care RFO din Paris, Franţa, sau EAWE din Milano, Italia.

Mutare cheie a celor de la PRO TV

Regizorul serialului Vlad a fost, până în acest sezon, Jesus del Cerro. Regizorul a lucrat înainte pentru producţii precum Miami Bici, Ho, ho, ho (1 şi 2), Naşa, S-a furat mireasa. Tot Jesus del Cerro a regizat serialul Pro „Cu un pas înainte”, difuzat în 2007-2.

Ultimul sezon al serialului Vlad a debutat luni, 6 septembrie, la ora 21:30. Telespectaorii vor avea parte de mai multe surprize plăcute. Pe lângă actorii consacrați care fac deja parte din distribuția serialului Vlad, își vor face apariția actori precum Anca Dinicu, Codin Maticiuc, Augustin Viziru și Silviu Mircescu. De asemenea, actorul Anghel Damian, cel care i-a dat viață protagonistului Adrian Anuței, va apărea tot mai des în ultimul sezon din Vlad.

Sursa foto: PRO TV