Antena 1 s-a clasat pe locul I în topul audiențelor, devansând postul rival, Pro TV. Reușita s-a datorat finalei Chefi la cuțite, care a înregistrat cele mai bune cifre din acest sezon.

Antena 1 s-a clasat la o diferență considerabilă față de Kanal D și Pro TV. Cei de la Kanal D au fost salvați de serialul turcesc Gulperi, care a fost difuzat pe intervalul finalei Chefi la Cuțite. Cu două filme pe interval, Pro TV s-a clasat pe locul trei în toată țara și la orașe.

Ultima ediție din sezonul șapte Chefi la cuțite a fost câștigată de Alexandru Comerzan din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Show-ul de televiziune a fost urmărită de aproximativ 1,7 milioane de telespectatori din toată țara, în fiecare minut.

Ce s-a întâmplat la nivel național

Astfel, luni, 17 decembrie, pe intervalul finalei Chefi la cuțite (20.00-23.55), lucrurile s-au situat astfel:

Antena 1 s-a clasat pe primul loc la nivel național, în audiențe, cu finala show-ului culinar Chefi la cuțite. Antena 1 a scos o medie de audiență de aproximativ 1,7 milioane de privitori pe minut.

Următoarele două posturi clasate au fost Kanal D și Pro TV, ultimul având o medie de 1,1 milioane de urmăritori pe interval. România TV și Antena 3 s-au clasat pe locurile patru și cinci.

Cum au stat lucrurile la nivel urban

Chefi la cuțite s-a clasat pe primul loc, cu o medie de audiență de aproximativ un milion de privitori pe minut.

Kanal D și Pro TV, au fost la jumătate, scoțând, pe interval, o medie de aproximativ jumătate de milion de telespectatori pe minut. Kanal D s-a clasat pe locul doi la orașe. Antena 3 și România TV au făcut schimb de locuri în mediul urban.

Tinerii s-au uitat la Chefi la Cuțite. Emisiunea de la Antena 1 a fost urmărită de aproape jumătate de milion de telespectatori tineri. Pe segmentul tânăr, Pro TV a stat mai bine decât Kanal D și s-a clasat pe locul doi.