Postul Antena 1 s-a distanțat fără probleme de Pro TV cu emisiunea Chefi la Cuțite, fiind lider de audiență. Show-ul a fost urmărit de peste 1,6 milioane de telespectatori din România, alflându-se la o distanță confortabilă de poziția secundă ocupată de KanalD cu serialul turcesc Gulperi, urmărit de peste 1,1 milioane de români.

Pro TV a venit abia pe poziția a treia cu două filme Turnul Întunecat și Ninja, nereușind să treacă pragul de 1 milion de telespectatori.

La orașe situația a stat la fel. Antena 1 și show-ul Chefi la cuțite a fost urmărit de 900.000 de persoane, aproape dublu față de Pro TV care a ocupat iar poziția a treia.

Nu este prima dată când Pro TV calcă strâmb. Celebra emisiune Vocea României de vineri, 13 decembrie, de la același post, a fost de asemenea pe locul trei la nivel național, o poziționarea dezamăgitoare. La fel, Pro TV a fost depășit de principalul concurent Antena 1 cu al său IUmor,  cât și de un serial turcesc difuzat de Kanal D.

„Este pentru a doua oară în acest sezon când Vocea României este bătută de iUmor, pe publicul comercial, zonă pe care Pro TV este greu de depășit. Prima dată s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, când show-ul Antenei 1 a avut o ediție specială, cu roasturi”, remarca atunci paginademedia.ro.