Prințul Harry și Meghan Markle regretă controversatul interviu?

Ducii de Sussex regretă interviul acordat renumitei prezentatoare Oprah Winfrey, în contextul în care acesta a fost difuzat când soțul Reginei se afla în spital.

Totuși, cei doi au explicat că nu au putut controla sub nicio formă când interviul urma să fie publicat, explică o sursă a revistei Heat, preluată de thenews.com.pk

Cei doi și-au exprimat respectul pentru Ducele de Edinburgh

Respectul celor doi pentru Ducele de Edinburgh nu a fost niciodată pus sub semnul întrebării, după ce Prințul Harry a vorbit de mai multe despre dragostea sa pentru Prințul Philip.

Totuși, cei doi au subliniat că simțeau nevoia să transmită cele spuse în interviu, chiar dacă regretă situația în care se află acum. Astfel, Harry și Meghan își doresc ca „lucrurile să fi fost altfel” și spera că relația lor cu Prințul Charles, Prințul William și Kate să fie mai bune „într-o zi”.

Trebuie reamintit că, în interviul acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, Prințul Harry și Meghan Markle au spus anumite lucruri care au șocat oamenii din toată lumea.

Mesajul Prințului Harry, după regretatul deces al Ducelui de Edinburgh

Ducele de Sussex a salutat în persoana bunicului său „o stâncă a Majestăţii Sale regina Elisabeta a II-a, de un devotament inegalabil”.

„Va fi ţinut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un prinţ şi ca un duce. Dar pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării şi un neastâmpărat până la final.

Deşi aş putea să continui multă vreme în acest stil, ştiu că dacă el ar mai fi aici, ne-ar spune, ţinând o bere în mână: ‘Haideţi, terminaţi odată cu asta!

Ne va lipsi teribil de mult şi va fi ţinut minte pentru totdeauna de naţiunea noastră şi de lumea întreagă”, a transmis prințul Harry.