În contextul în care popularitatea lor este în scădere, Ducii de Sussex ar dori să se reinventeze. După pierderea contractului cu Spotify, aceștia ar dori să își schimbe total brand-ul, iar acest lucru ar putea presupune o lovitură extrem de dură pentru Familia Regală a Marii Britanii.

Prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să-și schimbe numele de familie

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să își schimbe numele de familie! Ducii de Sussex ar vrea să renunțe la Mountbatten-Windsor în favoarea Spencer, numele de fată al Prințesei Diana.

„Ceea ce este cu adevărat interesant în rebranding-ul Sussex este că Meghan a decis că adevăratul ei scop în viață era să fie Diana. Aceasta a fost întotdeauna dorința ei. Aceasta a fost și dorința lui Harry, iar Meghan a ajuns până la punctul de a sugera că ar trebui să renunțe la numele Windsor și să ia numele de familie Spencer. Deci ea ar fi Meghan Spencer – noua Diana”, a explicat autorul regal Tom Bower pentru GB News.

Bower este convins că s-a mai discutat pe acest subiect, iar Prințul Harry ar fi de acord să ia numele mamei sale. Potrivit autorului, această decizie ar însemna și renunțarea la titlurile de Duce și Ducesă de Sussex, primite de la Regina Elisabeta a II-a în 2018 cu ocazia nunții lor.

Inițial, și copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet au folosit numele de Mountbatten-Windsor, însă acum, și ei titlul de Sussex, fiind numiți Prințul Archie de Sussex și Prințesa Lilibet de Sussex.

Ducii de Sussex ar fi din ce în ce mai aproape de despărțire

În ultima vreme, s-a speculat că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi din ce în ce mai aproape de despărțire.

Unele zvonuri evidențiază faptul că ,,soția lui este o persoană toxică, iar singurul motiv pentru care încă nu a divorțat sunt cei doi copii”.

Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și soția sa a început în anul 2016. Prințul a fost complet cucerit de actrița americană, iar după doi ani de relație, în 2018, s-au căsătorit.

Zvonurile unui divorț sunt tot mai intense, iar comportamentul din ultima perioadă a celor doi pare să le susțină.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au mai fost văzuți de multă vreme împreună. Ducesa de Sussex a bifat mai multe evenimente mondene la care s-a prezentat singură, iar surse apropiate al celor doi susțin că aceștia deja s-au separat, iar de ceva timp Prințul Harry nu mai împarte dormitorul cu soția sa și obișnuiește să înnoptez la un hotel din apropiere.