Contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a II-a, bunica lui Harry, a publicat un mesaj de felicitare şi o fotografie care o înfăţişează pe suverana de 94 de ani participând la o recepţie a tinerilor lideri alături de nepotul său, la Palatul Buckingham, în 2017, conform agerpres.ro

Mesajul publicat de fratele mai mare al lui Harry

Fratele mai mare al lui Harry, prinţul William, şi soţia sa, Kate, ducesa de Cambridge, au publicat de asemenea pe Twitter mesaje aniversare, precum şi o fotografie în care Harry îi devansează pe William şi Kate pe o pistă de alergare.

Prinţul Charles, tatăl lui Harry, a postat o fotografie în care apare purtând o conversaţie cu fiul său la un eveniment Invictus Games.

Harry a lansat Invictus Games la Londra în 2014 ca un eveniment sportiv internaţional destinat militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni.

Al şaselea în ordinea succesiunii la tronul britanic, Harry este cel de-al doilea fiu al prinţului Charles şi al regretatei prinţese Diana. William este al doilea în ordinea succesiunii la tron.

Harry s-a căsătorit cu Meghan, o fostă actriţă americană în vârstă de 39 de ani, iar ceremonia de nuntă a avut loc la capela regală de la Castelul Windsor, în apropiere de Londra, în mai 2018.

Cuplul princiar, împreună cu fiul lor în vârstă de un an, Archie, şi-au mutat reşedinţa la Los Angeles la începutul acestui an după ce au anunţat că intenţionează să renunţe la o parte din îndatoririle regale.

Harry şi Meghan au semnat recent un contract pentru a produce emisiuni TV pentru platforma de streaming Netflix.

Contractul semnat cu Netflix

Meghan Markle și prințul Harry nu pierd timpul deloc după ce au renunțat la titlurile legale. Astfel, reprezentanții Netflix au anunțat că ducii de Sussex au semnat un contract multianual cu platforma de streaming pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit, informează Reuters, citată de agerpres.

Prințul Harry şi Meghan s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, la începutul acestui an după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice.

Față de poziție pe care o aveau anterior, acum, cei doi vor produce o serie de conţinuturi dedicate unor chestiuni pe care ei le consideră importante şi pe care se concentrează fundaţia lor de caritate, Archewell.

„Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul princiar într-un comunicat.