„În scrisoarea primită de la municipalitatea Constanţa, aceasta informează Queen Investments (o subsidiară a grupului elen n.red.) că forma contractuală se încheie din cauza faptului că oferta Queen Investments este inacceptabilă şi municipalitatea pretinde că firma îşi încalcă obligaţiile contractuale“, se arată într-o notă remisă Bursei de la Londra.
Contractul încheiat în 2007 cu Primăria Constanţa stipula faptul că firma greacă va plăti anual câte 140.000 de euro municipalităţii timp de 49 de ani şi va investi 10 milioane de euro pentru amenajarea plajei din faţa imobilului. Queenco Leisure a încheiat contractul pe o durată de 49 de ani, cu posibilitatea de a extinde contractul cu încă 24 de ani. Cei 10 milioane de euro urmau a fi investiţi în amenajarea a 801 metri pătraţi de plajă ce se află în faţa imobilului. Clădirea a fost construită în anul 1909 şi a fost declarată monument naţional în 1956. Compania intenţiona să deschidă Casino Constanţa în a doua jumătate a anului 2009. Planurile prevedeau amenajarea a 24 de mese de joc şi 250 de jocuri mecanice.
„În acest stadiu compania nu poate prezice impactul pe care îl va avea această decizie asupra rezultatelor financiare ale companiei sau care vor fi următoarele acţiuni pe care le va urma minicipalitatea sau Queen Investments“, se mai precizează în anunţ.