Capital: Care este secretul unei cariere de succes?

Inna: Multă muncă, dăruire, talent, ambiție, perseverență și încrederea într-o echipă înzestrată cu toate aceste calități.

Capital: Cum aţi descrie traseul dumneavoastră profesional?

Inna: Am început ca orice copil care iubește muzica: am luat lecții de canto, am participat la concursuri, festivaluri și apoi am început un prim proiect. Rezultatele nu apăreau, așa că într-o zi, am lansat o piesa diferită ca stil sub numele de scena “Inna”. Apoi au urmat alte piese, concerte în toată România, dar și în alte țări precum Franța, Anglia, apoi Turcia, toată Europa. A urmat America, Mexic, Japonia. Sunt aproape 8 ani de când îmi construiesc pas cu pas cariera și am planuri mari pentru anii care vor urma.

Capital: Care au fost cele mai importante decizii pe care a trebuit să le luaţi şi v-au marcat cariera?

Inna: Dupa ce am participat la multe concursuri și festivaluri, începusem un proiect solo care nu mergea așa cum mă așteptam, am riscat și am lansat prima mea piesa “Hot”. Nu aveam încredere că este o piesa potrivita mie, însa a cucerit Internetul, radiourile din România și din lume. Astfel, a început cariera mea muzicală internațională.

Capital: Care sunt calităţile pe care o femeie de succes trebuie să le aibă?

Inna: Să aibă încredere în ea, să știe exact ce vrea, să își urmeze visul, să fie ambițioasă, energică, proactiva. Și să își urmeze instinctul. Lucrurile pe care ar trebui să le ocolească op femeie pentru a avea succes sunt oamenii cu energie negativă, care nu sunt constructivi.

Capital:Care este cel mai mare risc pe care vi l-ați asumat în ceea ce priveşte cariera aleasă?

Inna: Nu știu să numesc un risc anume sau cel mai mare, cert este că pas cu pas, apar situații în care trebuie să-ți asumi anumite decizii și implicit, repercusiunile lor. Din fericire, până acum, riscurile asumate au dus spre lucruri pozitive și constructive.

Capital: Pe parcursul carierei, ați întâmpinat vreodată probleme pe motiv că sunteți femeie? Dacă da, cum ați gestionat situația?

Inna: Nu, nu cred ca am intampinat vreodata probleme pe motiv ca sunt femeie. Si sper ca in toate domeniile, in timp, aceste discriminari sa se diminueze. Femeile demonstreaza tot mai mult ca sunt puternice, muncitoare, increzatoare in fortele lor.

Capital: Care sunt micile plăceri ale vieții sau poate tabieturi de la care nu ați renunța?

Inna:Nu as putea renunta la cele cateva zile libere petrecute in liniste pentru a-mi incarca bateriile si pentru a ma intoarce energica pe scena si in studio.

Capital: Care sunt cele mai mari realizări ale dumneavoastră?

Inna: Sunt multe realizări de care sunt bucuroasă și încântată, reușite la care nu m-am așteptat niciodată. Am avut și am turnee în America Latină, Mexic, SUA, Japonia, în Europa. Sunt artist Atlantic Records, alături de nume mari ale industriei muzicale internaționale. Am lansat 4 albume până acum, colaborări cu artiști de top precum Yandel, Pitbull, Daddy Yankee, J Balvin. Piesele mele au fost mult timp în topurile internaționale din multe. De asemenea, au fost incluse pe coloana sonoră a unor filme de succes de la Hollywood, lucru care ma bucură!

Nu în ultimul rând, pe rețelele de socializare, fan base-ul meu este format din milioane de oameni care îmi ascultă muzica, mă iubesc și mă sustin: peste 12 milioane de fani pe Facebook, 1 milion de fani pe Instagram, 1 milion de fani pe Twitter, peste 1,6 milioane de abonați pe YouTube și peste 1 miliard de vizualizări pe canalul meu de YouTube.

Capital:Ce sfaturi v-au ajutat la începutul carierei şi de la cine le-aţi primit?

Inna:Părinții mei m-au susținut în alegerile mele și observând că îmi place să cant, m-au dus la lecții de canto, m-au încurajat să particip la concursuri și festivaluri.

Atunci când simțeam că vreau să renunț la visul meu de a avea o carieră muzicală, Stefan Lucian, managerul meu, m-a convins să nu renunț si m-a ajutat sa devin “Inna”, artistul român cunoscut în întreaga lume.