Sodexo România, unul dintre cei mai importanți furnizori de beneficii extra-salariale din România, a semnat un parteneriat cu platforma Booking.com pentru a permite utilizatorilor de vouchere și carduri Turist Pass să își rezerve vacanțele în România folosind platforma digitală.

Parteneriatul promovează rețeaua de peste 6.000 de afiliați Sodexo.

”Reconectarea angajaților cu familia și grupul de prieteni”

”Prin colaborarea cu booking.com Sodexo a devenit primul emitent de tichete care permite utilizatorilor o experiență complet digitală în rezervarea și plata vacanțelor la unitățile turistice care acceptă vouchere de vacanță.

Ne dorim ca acest parteneriat să permită reconectarea angajaților cu familia și grupul de prieteni, păstrând regulile de siguranță în vigoare, și să vină în sprijinul operatorilor din Turism și Horeca din România, ale căror unități sunt grav afectate în această perioadă”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Pass România.

Beneficiarii tichetelor de vacanță Sodexo pot rezerva sejururi în destinațiile preferate din România accesând booking.com/SodexoRomania.

Plata se face la locație

Toate locatiile care permit plata cu cardul Turist Pass sunt semnalizate în platformă, pentru a facilita alegerile consumatorilor. Plata se face la locație, fie prin intermediul voucherelor sau cardului Turist Pass, fie prin instrumente de plată mobile ca Sodexo Pay sau Apple Pay.

Booking.com are în România o rețea de 20.000 de hoteluri și pensiuni, dintre care peste 6.000 de unități fac parte din rețeaua de afiliați Sodexo.

Voucherele de vacanță Turist Pass sunt beneficii similare tichetelor de masă, cu ajutorul cărora angajații pot achiziționa servicii turistice oriunde în România. Pachetul turistic poate conține pe lângă cazare și alte servicii precum: masă, transport, agrement, etc.

Acest beneficiu permite companiilor motivarea angajaților, asigurând echilibrul necesar între viața profesională și cea personală. Cardul Turist Pass nu impune limite valorice la utilizare și permite realizarea de plăți sigure, contactless.

Voucherelor de vacanță cu valabilitate extinsă

Valabilitatea voucherelor de vacanță acordate în perioada martie 2019 – decembrie 2019 a fost prelungită prin lege, acestea putând fi utilizate până pe data de 31 mai 2021.

Sodexo România este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieții, fondată în anul 1966, în Franța.

Misiunea companiei este aceea de a îmbunătăți calitatea vieții angajaților, a clienților și partenerilor săi, contribuind totodată la dezvoltarea economică, socială și a mediului din comunitățile în care activează.

Compania este prezentă pe piața din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și două milioane de angajați utilizează deja produsele Sodexo.

”Explorarea lumii, la îndemâna tuturor”

Fondată în 1996 la Amsterdam, Booking.com s-a transformat dintr-un mic start-up olandez în una dintre principalele companii de turism digital la nivel mondial.

Ca parte a Booking Holdings Inc., misiunea Booking.com este de a face ca explorarea lumii să fie la îndemâna tuturor.

Prin investiții în tehnologii care elimină părțile stresante ale călătoriilor, Booking.com pune la dispoziția a milioane de călători experiențe memorabile, opțiuni diverse de transport și locuri incredibile de cazare – de la locuințe la hoteluri și multe altele.

Fiind una dintre cele mai mari platforme comerciale turistice din lume, atât pentru branduri renumite, cât și pentru antreprenori de orice anvergură, Booking.com le permite proprietăților de pe tot globul să aibă expunere globală și să își dezvolte afacerile.

Platforma Booking.com este disponibilă în 43 de limbi și oferă peste 29 de milioane de unități de cazare raportate în total, dintre care peste 6,5 milioane de unități de cazare în locuințe, apartamente și alte locuri unice de cazare.

Indiferent de destinația sau de activitatea dorită, Booking.com vă oferă totul la îndemână, cât și asistență non-stop de la serviciul pentru clienți.