Fostul prezenator Good Morning Britan, a făcut dezvăluiri uimitoare despre planurile sale de viitor, după ce și-a dat demisia de la cunoscutul show britanic. Piers Morgan a declarat, în cadrul unui interviu, că este gata să cucerească lumea, transmite The Sun.

Jurnalistul în vârstă de 56 de ani a renunțat la Good Morning Britain pe 9 martie în urma interviului exploziv al lui Meghan și prințului Harry cu Oprah Winfrey. De atunci, fanii săi au lansat o petiție pentru a-l readuce în fața camerelor.  Alții sunt disperați să știe ce va face în continuare.

Piers Morgan și-a dezvăluit planurile de viitor

Luni, Piers a făcut aluzie la planurile sale de viitor, în timpul unui interviu de o oră cu prezentatorul de televiziune american Tucker Carlson.

Întrebat dacă show-ul i-a fost anulat, Piers a răspuns: „Aceasta este o formă de anulare foarte confortabilă pentru mine și sunt sigur că voi fi absolut bine. Am avut o mulțime de oferte.”

Cu toate acestea,  Piers nu a detaliat despre ce oferte este vorba. El a vorbit despre ceea ce a făcut pentru a-și umple timpul, acum că nu mai trebuie să se trezească devreme pentru a ajunge la emisiune. “Merg să mă plimb în lumina soarelui. Este un lucru minunat de făcut.”, a spus fostul prezentator GMB.

Piers Morgan a declarat că este gata să cucerească lumea. “Pregătiți-vă de următoarea dominație globală”, a precizat acesta.

Declarații uimitoare despre colegii săi

În altă parte a interviului, Piers l-a acuzat pe fostul său co-star al GMB, Alex Beresford, că a lansat un „atac premeditat” asupra lui, chiar în ziua în care acesta și-a dat demisia.

Piers a mai spus că fosta sa colegă, Susanna Reid, era speriată că mulțimea online care l-a criticat pentru comentariile la adresa lui Meghan Markle, ar ataca-o și pe ea dacă s-ar fi purtat frumos cu el.

Fostul prezentator a spus: „Cred că s-a temut că, dacă ar spune lucruri frumoase despre mine, i s-ar putea întâmpla același lucru”.

El a continuat: „Nu a existat un interes real al mass-media în ceea ce am spus în acea emisiune de luni. Totul era condus online de o gloată foarte bine organizată”.