Clubul sportiv Tenis Club Bucuresti, administrat de Fundatia Dinu Pescariu, trece printr-un amplu proces de rebranding, abordand o noua pozitie, cea a unui club sportiv unic in Bucuresti, ce va pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de servicii si facilitati sportive. Astfel Tenis Club Bucuresti devine Pescariu Sports & Spa.

In acest moment Pescariu Sports & Spa dispune de sase terenuri de tenis cu zgura fins si un teren sintetic (Green set), un bazin semi – olimpic de inot acoperit, doua sali de fitness (una fiind dedicata membrilor VIP), o sala pentru gimnastica aerobica, un teren de fotbal si facilitati pentru evenimente speciale. Pe langa acestea in cadrul clubului sportiv se afla si terasa La Provence, Pizzeria Capriciosa, Clubul Fratelli si Clubul Cabaret.

In primul trimestru al anului 2009 insa Pescariu Sports & Spa va dispune si de un centru sportiv exclusivist ce va oferi un club spa, un teren acoperit pentru Squash, sali noi de fitness, o receptie multifunctionala, 2 vestiare, apartamente, terase, piscina acoperita, un loc de joaca pentru copiii si un lounge bar.

Centrul sportiv va avea o suprafata totala de 2,500 de metri patrati, dintre care 300 metri patrati vor fi ocupati de spa-ul care este afiliat unui prestigios lant de spa-uri din Italia.

Conform declaratiei lui Dinu Pescariu, presedinte al Pescariu Sports & Spa, centrul sportiv va absorbi o investitie de aproximativ 3 – 3,5 milioane de euro si va fi definitivat cel mai probabil la mijlocul lunii ianuarie 2009. Acesta a mai declarat ca Pescariu Sports & Spa se adreseaza in primul rand clientilor medium si hight-class.

 „Dorim sa intampinam dorintele si asteptarile clientilor si potentialilor nostri clienti, de aceea ne-am propus sa diversificam serviciile pe care le punem la dispozitie, abordand o noua identitate: Pescariu Sports & Spa. Cursurile de tenis cu antrenori profesionisti atat pentru jucatorii incepatori, cat si pentru cei avansati, programele excelente de inot, gimnastica aerobica si masaj, programele personalizate de fitness si tonifiere asistate de instructori cu vasta experienta, se aliniaza perfect tendintelor occidentale, Pescariu Sports & Spa devenind locul ideal pentru a savura cateva clipe de rasfat binemeritat” a mai spus Dinu Pescariu.