Este nebunie totală pe scena politică. În mai puțin de două săptămâni, România își alege primarii, viceprimarii și consilierii pentru următorii patru ani.

Orban a dat ordin!

Premierul Ludovic Orban a dat ordin către cei de la PNL. Nici nu se gândește ca liberalii să nu câștige alegerile locale din acest an. Mai mult, șeful de la Palatul Victoria trage un semnal clar de alarmă. PSD este un adversar care nu are scrupule. Marea bătălie se va da pe data de 27 septembrie.

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis colegilor săi de partid, la o reuniune electorală la Olimp, că se luptă la alegerile locale cu un adversar fără scrupule.

Mai mult, liberalii trebuie ca în următoarele zile să calce pe accelarație și să se mobilizeze pentru că se intră în linie dreaptă pentru ziua votului, cea de duminica viitoare, 27 septembrie.

“Intrăm în linie dreaptă. De acum înainte trebuie să călcăm pe acceleraţie, trebuie să mobilizăm toate echipele liberale pentru că în următoarele zile va trebui să ne bătem pe fiecare vot.

Ne luptăm cu un adversar care nu are scrupule, care e în stare de orice ca să obţină voturi pe care nu le merită, e în stare să corupă, e în stare să fure, e în stare să falsifice procese verbale electorale, e în stare să intimideze angajaţi din companii sau din instituţii publice pentru a-i determina să voteze împotriva voinţei”, a afirmat premierul Ludovic Orban.

Dar asta nu e tot. „Nu mai avem voie să ratăm încă o dată. Suntem pe primul loc. PSD este prăbuşit din punct de vedere al credibilităţii, PSD şi-a arătat impotenţa, PSD şi-a arătat reaua voinţă în ultimii 20 de ani în care şi-a bătut joc de Constanţa şi de judeţ. Doar PNL are forţa de a învinge această mafie”, a spus Orban.