Oana Zăvoranu și Cosmin Cernat s-au reîntâlnit. Cei doi și-au început carierele în televiziune la același post, iar de atunci au păstrat o legătură specială. Într-o postare pe contul personal de Instagram, vedeta a postat mai multe story-uri în care apare alături de colegul ei.

La prima vedere, acesta pare deranjat că Oana publică imaginile, însă, în cele din urmă cei doi s-au simțit foarte bine și au depănat amintiri. „De ce ne faci mă story, mă?!”, a glumit Cosmin Cernat.

Oana Zăvoranu a intervenit, precizând că cei doi au rămas ”tineri și neliniștiți”.

Cum se menține în formă Oana Zăvoranu

„Suntem tineri, suntem tineri și neliniștiți. Suntem forța aia adevărată și adevărăciunile televiziunii”, a spus Oana Zăvoranu, vizibil încântată de întâlnirea cu fostul coleg din tv.

Amintim faptul că Oana Zăvoranu și-a petrecut recent vacanța pe litoral. La 48 de ani, vedeta arată incredibil și a vorbit despre modul în care își întreține corpul.

„Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!”, a declarat Oana Zăvoranu.

Aceasta susține că nu are o dietă ci doar are grijă să nu mănânce la ore nepotrivite. Totodată, Oana Zăvoranu a mai declarat că nu refuză sucurile, ciocolata și că mănâncă în funcție de starea de spirit.

„Nu am o dietă anume. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta. Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, a mai afirmat diva, potrivit CanCan.