Divorțului anului în aer? Aceasta este întrebarea care se află acum pe buzele celor cxare au urmărit scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă, care ar urma să se finalizeze într-o despărțire la tribunal.

Oana Zăvoranu crede, însă, cu tărie, că realitatea e cu totul alta și că nu ar fi vorba de niciun divorț. Ba mai mult, susține fosta soție a artistului, tot scandalul ar fi unul aranajat pentru ca să atragă atenția publicului. „E fomică mare”, susține Zăvoranu.

Într-o postare făcută publică, aceasta i-a catalogat pe cei doi drept “papagali” și a susținut categoric că divorțul lor ar fi unul “aranjat” pentru publicitate.

Scandal de doi lei 50

“Să mai ziceți vreodată că nu știu eu tot. Ce vă ziceam eu? Ia uite mă cum mai nu divorțează papagalii ăștia doi. Sunteți sigur extrem de «surprinși»” sunt primele afirmații făcute de Zăvoranu în legătură cu o eventuală împăcare între Raluca și Pepe.

Ulterior, Oana Zăvoranu a mai scris următoarele două mesaje: “Scandal de doi lei 50. Acum, brusc, el o să cânte de «împăcăciune» și dragoste! Sursele, de fapt, nu există. «Sursele» sunt ei cu familiile lor, care au luat măsuri că e fomică mare” și “O să aibă și el cu trei concerte mai mult, că oricum e un fâs subiectul ăsta. Da… car avere? Ia marș la coteț toți din familia asta bună”.

De altfel, în ultimele zile au apărut informații potrivit cărora tatăl Ralucăi nu ar fiu de acord cu acțiunea întreprinsă de Raluca. O altă știre îl arată pe Pepe fericit extrem cu fiicele sale, după ce soția i-ar fi permis să-și petreacă un weekend cu copiii.

Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă în 2012. Artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal. La începutul lunii noiembrie, Pepe a șocat întreaga opinie publică, anunțând că va divorța de Raluca. Ulterior, s-a spus chiar că Pepe ar fi agresat-o pe soția sa, însă el a negat categoric.