Oana Lis, mesaj tranșant în mediul online

Oana Lis a răbufnit! Soția lui Viorel Lis a avut un mesaj extrem de dur pentru cei care ai criticat-o în mediul online. Mulți au crezut că s-a măritat cu fostul primar al Capitalei numai pentru banii săi.

După 25 de ani de căsnicie, mariajul lor s-a dovedit a fi unul solid, mai ales că în ultima perioadă, Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate.

Iar în ciuda faptului că i-a rămas alături, răutăcioșii încă spun că se gândește la moștenire. Mai precis, la banii ce îi vor rămâne după ce el nu va mai fi în viață.

Ei bine, vedeta le-a transmis un mesaj celor care o critică. Aceasta le-a spus că sunt superficiali și nu văd sacrificiile pe care le face de dragul soțului ei.

„Puțin obosită! Lumea se gândește și e interesată doar despre ”Oare ce îi lasă «moșul»?!”. Nimeni nu se gândește: ”Oare ce face ea acum pentru «moșul» si cât se implică?!”. Lumea e superficială și vede ce vrea ea. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris ea pe Facebook.

Oana și Viorel Lis au fost pe punctul de a divorța

Sunt împreună de 25 de ani, însă puțini știu că au fost pe punctul de a divorța. Oana Lis a povestit că înaintase chiar și actele necesare. Vedeta a spus că dorea să vadă o schimbare în partenerul ei de viață. Însă lucrurile s-au liniștit și a renunțat la ideea de divorț.

„Este doar o clipă din 25 de ani. Avem 25 de ani de relație. În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări, mulți ani în care a mers foarte bine.

E normal să se întâmple lucrurile acestea și poate, uneori, bagi actele (n.red. – de divorț) ca un wake up call ca să îl trezești pe celălalt, să facă ceva, să facă niște schimbări.

Sunt 25 de ani de relație, e foarte mult! S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum. Din păcate, oamenii din ziua de azi nu ajung să aibă 25 de ani de relație pentru că renunță total la prima provocare. E normal să existe discuții, într-o relație suntem oameni total diferiți! Este important să lupți, dar nu singur, să vină și celălalt spre tine!”, a declarat ea recent pentru ego.ro.

S-au cunoscut acum mai bine de 20 de ani

Amintim că Oana și Viorel Lis s-au cunoscut acum mai bine de 20 de ani. Deși mulți erau sceptici în ceea ce îi privește, mai ales din cauza diferenței de vârstă de 35 de ani, relația lor a trecut testul timpului.

Ajuns la vârsta de 79 de ani, fostul primar al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Din fericire, soția sa i-a rămas mereu alături. Aceasta a spus cum se simte în prezent, dar și cum își petrece timpul când nu este lângă Viorel.