Oana Lis a fost invitată recent în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, acolo unde a vorbit despre viața sa personală. Vedeta este căsătorită de peste un deceniu cu Viorel Lis, însă nu tot timpul s-au înțeles bine. Întrebată dacă au fost momente în care au fost pe punctul de a divorța, Oana Lis a răspuns afirmativ.

„Păi, la un moment dat am și băgat divorțul. Am avut discuții, bineînțeles, pentru că eu eram foarte vulcanică, îi făceam tot felul de crize. Nu știam să stau să discut cum o fac acum. Acum pot să discut despre orice, poți să mă jignești și să nu te iau de păr. Acum câțiva ani aș fi reacționat altfel, nu știam să-mi conțin emoțiile și mă enervam la orice chestie”, spune vedeta.

Viorel Lis este îngrijit de soția sa

De o bună perioadă de timp, Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, iar soția sa are singură grijă de el. Deși uneori se mai plânge, vedeta merge mai departe.

Timp de mulți ani, Oana Lis a fost criticată de faptul că s-a căsătorit cu Viorel Lis, iar multă lume a spus că a făcut acest pas doar pentru banii acestuia, însă timpul a trecut iar cei doi au rămas în continuare împreună și în momente mai puțin plăcute.

„De dimineață el îmi spunea: «Oana, ce fac dacă o fi să mă duc pe lumea cealaltă, cum iau legătura cu tine?». Și eu i-am zis. «Nu știu, Viorel, dar să îmi trimiți bani!».

Sunt și momente în care plângem, dar ne ridicăm. La noi fiecare zi e diferită. Bătrânețea vine cu diferite provocări pe care nu le știam, acum le descopăr. Am studiat lucrul ăsta, pentru că nimeni nu ne învață”, a mai spus vedeta în cadrul unei emisiuni televizate.

Oana Lis are momente când cere ajutorul celor din jur

Vedeta a mai spus că are momente când nu mai poate și când cere ajutorul celor din jur, dar spune că astfel de momente sunt normale.

„Deși lumea m-a condamnat că o să îl las la bătrânețe, eu din contră, vreau să fiu un exemplu. Și să se înțeleagă că pe cei în vârstă din familia noastră, la mine soțul, dar pot fi și părinți, bunici, nu trebuie să îi excludem. Am momente în care cad, mă plâng și cer ajutorul, este ceva normal, omenesc.

Am învățat de la cazul lui Viorel, de la noi din familie, că pentru bătrânețe trebuie să ai bani strânși, nu trebuie să te bazezi pe absolut nimeni”, a mai dezvăluit Oana Lis.