O cunoscută vedetă TV nu mai scapă de COVID. E vorba de Alina Pușcău, cea care a anunțat luni că este infectată cu COVID-19, varianta Delta. Acum, aceasta s-a dus pentru a doua oară la spital. Actrița în vârstă de 39 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce virusul i-a afectat întregul organism.

Alina Pușcău a postat pe Instagram o poză cu mâna stângă în care are o perfuzie.

„Înapoi la spital”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Alina Pușcău a ajuns la spital și în urmă cu câteva zile. Starea ei s-a agravat după ce s-a infectat cu COVID-19. Vedeta a fost preluată de o ambulanță de acasă și dusă la o unitate medicală. Aceasta nu a fost internată, medicii i-au dat în schimb un tratament.

Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul

„Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă. O lună de zile trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică…”, a dezvăluit Alina Pușcău, la Antena 3, în ziua de miercuri, după ce a părăsit spitalul.

La momentul acesta, nu se știe dacă Alina Pușcău va rămâne internată în spital sau dacă va fi trimisă de medici acasă.

„Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. COVID-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus ea.

Sursa foto: Dreamstime