În toamna lui 2019, toată presa vuia după ce poliţiştii l-au oprit la un control de rutină, pe Victor Slav, pe Autostrada Bucureşti – Ploieşti. Fostul prezentator Kanal D şi fost soţ al Biancăi Drăguşanu, cu care are şi o fetiţă, a fost verificat de oamenii legii cu aparatul «Drug Test», iar acesta a indicat că vedeta a consumat cannabis. Victor Slav s-a ales cu un dosar penal după acel moment.

Cu toate acestea, Victor Slav a insistat că nu a consumat niciun fel de substanţă interzisă înainte de a se urca la volan şi a luptat până-n pânzele albe pentru a obţine dreptatea. După multe luni de luptă, vedeta a reuşit să demonstreze că aparatul a avut un rezultat eronat în cazul său.

Totul se va decide acum la Tribunalul Bucureşti

Acum, Victor Slav vrea ca totul să fie stabilit în instanţă şi cere daune materiale din partea statului român. Potrivit unor surse din mediul judiciar, bărbatul a înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti o acţiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare, vizat fiind statul român, prin Ministerul Finanţelor Publice.

Surse din anturajul lui Victor Slav au declarat pentru Cancan că acesta urmează să ceară daune materiale consistente, de ordinul a mii de euro.

“Victor a fost ferm convins că rezultatul este eronat. El nu a consumat substanțele indicate de «Drug Test». A reușit să demonstreze acest lucru și acum și-a recăpătat permis de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, a precizat un apropiat al lui Victor Slav.

În prezent, Victor nu mai lucrează în televiziune, însă s-a reorientat rapid. Alături de Cătălin Cazacu, el asigura atmosfera la diverse evenimente, petreceri și nunți. Din păcate pentru el, pandemia i-a dat peste cap şi această afacere.