O vedetă de la Hollywood a pierdut lupta cu kilogramele! Jack Nicholson este de recunoscut pentru apropiații săi.

Actorul, care a câştigat de trei ori câştigătorul premiul Oscar, devenit fanul mâncărurilor nesănătoase, părând a nu mai fi interesat de lumina reflectoarelor.

O vedetă de la Hollywood dă prietenilor motive de îngrijorare. Jack Nicholson trăiește ca un pustnic

A fost odată cel mai mare cuceritor de la Hollywood, iubea petrecerile şi femeile frumoase, dar în ultimul timp Jack Nicholson a devenit un pustnic, iar prietenii sunt îngrijoraţi.

Actorul refuză să mai iasă dn casă, s-a îngrăşat vizibil şi are un look neîngrijit.

”Jack s-a închis în casa sa de pe deal, pe Mulholland Drive, şi toată lumea este îngrijorată de starea sa de spirit”, susţine o sursă din anturajul starului.

Actorul a fost văzut ultima oară în public la un joc Lakers, în ianuarie 2020 când a şocat cu imaginea neîngrijită pe care a afişat-o.

„Spune că vrea doar să-şi petreacă ultimii ani în pace şi linişte. dar cei dragi îşi doresc să fie un pic mai accesibil”, explică o sursă, potrivit okmagazine.ro.

Tânjeşte după o ultimă dragoste

Nicholson a recunoscut că tânjeşte după o ultimă dragoste, dar cum se poate întâmpla asta când se ascunde în casă”.

De-a lungul anilor, Nicholson a avut legături cu mai multe femei celebre, printre care Kate Moss, Lara Flynn Boyle, Melanie Griffith şi Anjelia Huston.

„Jack a iubit întotdeauna femeile, dar multe dintre relaţiile lui s-au încheiat în condiţii proaste”.

Starul a împlinit 84 de ani pe 22 aprilie. ”Parcă s-ar fi resemnat cu gândul că îşi va petreace restul vieţii singur. Este atât de trist, dar se pare că nimeni nu poate face nimic pentru el”.

Actorul care a câştigat de trei ori câştigătorul premiul Oscar şi-a pierdut interesul pentru lumina reflectoarelor.

În schimb, îşi petrece zilele uitându-se la TV, unde vede filme clasice şi ceva sport.

“Nicholson a devenit şi fanul mâncărurilor nesănătoase, poate şi pentru că acum poate mânca ce îşi doreşte după ce ani de-a rândul a ţinut dietă pentru o varietate de roluri.

Ca urmare a obiceiurilor sale alimentare, actorul s-a îngrăşat vizibil, acesta fiind un alt motiv pentru care nu-i place să iasă din casă”.
Sursa foto: okmagazine.ro.