Prințesa Anne a suferit „răni minore și o comoție cerebrală”. Totul s-a petrecut în urma unui incident care avut loc duminică seara, conform unui anunț făcut de Palatul Buckingham.

Într-o declarație publicată luni, Palatul Buckingham a informat că Prințesa Regală a suferit răni minore și o comoție cerebrală în urma unui incident survenit pe domeniul Gatcombe Park în seara precedentă, informează Skynews.

Prințesa Anne se află în spital pentru monitorizare și precauție

Alteța Sa Regală este în prezent în spitalul Southmead, Bristol. Prințesa Anne se află aici pentru monitorizare și precauție. Medicii se așteaptă ca ea să se recupereze complet și rapid.

Regele Charles a fost informat în detaliu despre situație. Conform comunicatului transmis de Palatul Buckingham, el se alătură întregii Familii Regale și transmite cele mai sincere urări de bine și dragoste pentru o recuperare rapidă a Prințesei Anne.

„Regele a fost informat îndeaproape şi se alătură întregii Familii Regale trimiţându-i prinţesei cele mai sincere urări de bine şi dragoste pentru o recuperare rapidă”, se adaugă în mesaj.

Este sora mai mică a Regelui Charles

Prințesa Anne este o membră respectată a familiei regale britanice. Ea este sora mai mică a regelui Charles al III-lea.

Cauza rănii nu a fost confirmată. Sora regelui Charles al III-lea ar fi trebuit să înceapă o vizită în Canada la sfârşitul acestei săptămâni.

Anne ocupă locul 14 în ordinea succesiunii la tronul britanic

Prințesa Anne este fiica reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și a Prințului Philip, Duce de Edinburgh. Ea este sora mai mică a lui Charles și a doua copilă a reginei.

Născută pe 15 august 1950, Anne ocupă locul 14 în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Prințesa Anne este cunoscută pentru activitatea sa în domeniul caritabil. Ea a fost implicată în numeroase organizații și fundații. De-a lungul vieții, a fost implicată și în sporturi ecvestre, fiind o sportivă de succes la echitație.

Relația ei cu regina Elisabeta a II-a a fost una deosebită; Anne a fost singura dintre frații săi care a însoțit sicriul mamei lor de la Castelul Balmoral la Edinburgh și apoi la Londra.

„Am avut norocul să împărtășesc ultimele 24 de ore din viața celei mai dragi mame mele. A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc în ultimele ei călătorii”, a spus Anne.