I-a stat inima când a primit factura! O femeie din România a avut de plătit aproape 7 milioane de euro la gaze. Consumul era halucinant

Așadar, pe factura la gaze naturale era înregistrat un consum de 146.525,153 MW. Totuși, femeia în vârstă de 70 de ani utiliza doar aragazul și centrala folosită pentru încălzitul apei. Mai mult, aceasta încerca din răsputeri să economisească și folosea o sobă cu lemne pentru a-și încălzi locuința.

„Săptămâna trecută, când a primit mama factura, eu eram în alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, a declarat fiul pensionarei pentru ziaruldevaslui.ro

Femeia a mers să ceară explicații

Speriată, aceasta a mers la ghișeele Gaz Est, pentru a cere explicații. Potrivit celor spuse de fiul pensionarei, cei de la Gaz Est au recunoscut că este o eroare și au emis o altă factură. Totuși, problemele nu s-au terminat aici.

„Nu au fost probleme. Au recunoscut că este o eroare și au emis o factură, de 1.700 lei. Normal, și aceea era mult prea mare. În final, după un alt drum, a fost emisă o factură de 200 lei. E bine că totul s-a terminat cu bine, chiar dacă asta a însemnat nervi, timp și câteva drumuri pentru o femeie de 70 ani. Eu m-am întors abia azi în oraș și am fost șocat când am văzut factura inițială”, a mai spus fiul femeii.

După ce acesta a postat pe pagina sa de socializare o poză cu factura, reacțiile ironice nu au întârziat să apară. Internauții au glumit pe seama situației nefericite iar unul dintre a scris următorul lucru: „Investește în vreo canistră de antigel, să nu te trezești cu factura mărită și la apă!”.