Meghan Markle împreună cu soțul ei prințul Harry au decis în urmă cu ceva timp să renunțe la titlurile regale și să se retragă din viața regală. Aceștia s-au mutat în Canada în casa unde și-au petrecut sărbătorile de iarnă.

Puțini știu însă cine este cu adevărat Meghan Markle, care este numele acesteia și cine sunt de fapt strămoșii ducesei de Sussex.

Se pare că în buletin, numele său complet este Rachel Meghan Markle. Intrigant este faptul că în serialul „Suits” de pe USA Network, actrița a jucat rolul lui Rachel Zane.

Meghan Markle a jucat în serial începând cu luna iulie 2011, filmările având loc în Toronto, Ontario. Personajul Rachen Zane a început ca un paralegal și în cele din urmă a devenit un avocat. Ea a finalizat filmările pentru cel de-al șaptelea sezon la sfârșitul anului 2017, iar la scurt timp a avut loc logodna cu prințul Harry. În mai 2018, cei doi s-au căsătorit.

Meghan Markle este afro-americană?

Rachel Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles, California, Statele Unite.

Mama ei, Doria Carlos Ragland, era un asistent social și instructor de yoga, iar tatăl ei, Thomas Markle Sr.,este caștigător al unui Premiu Emmy director de lumini, a cărui profesie a dus la vizitele dese ale fiicei lui pe platoul de filmare a serialului “Familia Bundy”.

În 1987, pe când Meghan avea doar șase ani, părinții ei au divorțat.

Referitor la familia sa, Ducesa de Sussex susține că “tatăl meu este caucazian și mama mea este afro-americană. Eu sunt pe jumătate negru și jumătate alb. … Am ajuns să îmbrățișez cine sunt, să-mi exprim mândria de a fi puternică, încrezătoare, o femeie de rasa-mixtă.”

Descendentă a unor sclavi africani?

Se pare că mama lui Meghan Markle este descendentă din sclavi africani, iar tatăl acesteia are rădăcini olandeze, engleze, coloniști irlandezi.

Printre strămoșii tatălui ei se află Sir Philip Wentworth și Maria Clifford, un descendent al Regelui Edward al III-lea al Angliei, și Căpitanul Christopher Hussey.

În ceea ce privește controversele din viața sa, ducesa de Sussex s-a implicat foarte mult pe temele privind egalitatea de gen.

Aceasta a fost consilier pentru organizația internațională de caritate One Young World, vorbind la summitul anual din 2014 de la Dublin, pe teme de egalitate de gen și sclavia modernă.

De asemenea, în 2014, Meghan Markle a călătorit în Afganistan și Spania, ca parte a USO Președinte al Joint Chiefs of Staff Turism de Vacanță.

În ANUL 2016, Markle a devenit un ambasador global pentru World Vision Canada, călătorind în Rwanda pentru Campania Apă Curată, campania agenției de a furniza în condiții de siguranță, apă potabilă curată și a călătorit în India pentru a crește gradul de conștientizare a aspectelor privind femeile.