Laurențiu Reghecampf vrea ca Anamaria Prodan să renunțe la numele de Reghecampf dobândit în urma căsătoriei.

Dacă va pierde procesul la divorț, Anamaria Prodan Reghecampf va reveni la numele de Anamaria Dumitrescu, cel cu care a rămas după prima căsnicie, ori la Anamaria Tănase, după tatăl său.

Cum o va chema pe Anamaria prodan după divorț?

În urmă cu câțiva ani, Anamaria Prodan a dezvăluit că în acte nu figurează cu numele de familie ale mamei sale, cântăreața de muzică populară, Ionela Prodan.

„Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere. După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu. Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a declarat Anamaria, la Kanal D.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal fără precedent

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați într-un scandal de proporții ce a implicat de asemenea acte de violență. În urma conflictului, cei s-au ales cu dosare penale și au primit și ordine de protecție unul împotriva celuilalt.

În ultima perioadă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost subiectul principal de pe prima pagină a ziarelor, după ce s-au bătut în mijlocul străzii.

După conflict, Anamaria Prodan a fost surprinsă la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale și a mers la INML pentru a-și scoate un certificat medico-legal.

Anamaria Prodan și-a pus mâna și piciorul în ghips, Totodată, surse din presă spun că impresara mai are și problemele cu silicoanele, după ce a fost lovită de Reghecampf. Se pare că implanturile mamare s-ar fi deplasat, iar cel din posterior s-a deteriorat în urma căzăturii.

Totodată, Anamaria Prodan l-a lovit peste față pe Laurențiu Reghecampf, motiv pentru care antrenorul are ochiul vânăt. Acest lucru s-a putut observa și din fotografiile postate de acesta. Antrenorul a mers la INML, pentru analize. Medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei şi i-au transmis că analizele toxicologice ar putea dura până la 7 luni.