În săptămâna în care România și toată omenirea și-au numărat infectații și victimele coronavirusului, cea mai consolidată democrație a Planetei și-a ales președintele. America l-a ales pe cel mai puternic om al lumii, cel care îi va conduce destinele în următorii patru ani.

Noapte bună, America!

De ce noapte bună, America? De ce americanii au făcut cea mai mare greșeală din istoria lor, alegându-l pe aproape octogenarul Joe Biden în funcția de președinte. Sunt un milion de motive, dar voi încerca să le expun aici pe cele mai importante.

Republicanul Donald Trump nu a recunoscut până acum victoria lui Biden, deși toate agențiile de presă ale lumii l-au umflat deja cu pompa pe ultimul. E și normal. Sunt atât de multe procese pe rol și miros atât de urât voturile smulse cu forcepsul în unele state de parcă nici cel mai pacifist om nu s-ar fi recunoscut învins, darămite liderul celei mai mari națiuni a planetei. Totuși, nu despre asta vorbim astăzi.

În ciuda unei prese mega ostile și a pandemiei de coronavirus, Trump a reușit să obțină mai multe voturi ca în 2016, atunci când a câștigat primul mandat prezidențial. Timp de patru ani, presa de stânga, democrată, l-a tocat mărunt și pentru că respira. Ce a făcut Trump? Trecând peste faptul că americanii adevărați, yankeii, au fost singurii care i-au recunoscut meritele intervențiilor din economie rămâne ceva inegalabil în patru ani de mandat.

În ciuda faptului că adversarii săi l-au numit extremist, i-au căutat probleme închipuite de sănătate și au spus că va apăsa butonul roșu, Trump a reușit o performanță colosală. Ce numesc aici performanță, ar trebui să se numească, de fapt, normalitate. Timp de 4 ani America lui Trump nu s-a mai implicat în niciun război. NICIUN război. Asta nu e o laudă pentru Trump. E ceea ce trebuie să facă orice președinte adevărat al unei mari națiuni.

Pardon, a executat un așa zis erou iranian. Dar, aduceți-vă aminte. Super țintit, fără victime colaterale. Punct ochit, punct lovit. Buton roșu?  Amintiți-vă acești patru ani în următorii patru cu Biden președinte. Nu cred că vor trece șase luni până când nu va implica America înt-un război, cu victime. Găsește el vreun punct fierbinte, pe vreun continent.

De acum încolo, să nu vă mirați că cea mai mare națiuni a lumii va deveni o țară în care va domni dictatura minorității. Celebrii neo-marxiști Antifa și tovarășii lor, BLM, vor avea asigurate și ei câteva locuri de conducere pe la Casa Albă? Normal că da, Biden trebuie să își ia revanșa și să le întoarcă voturile. Asta în timp ce americanul adevărat, yankeul, majoritarul va suferi din ce în ce mai mult.

Statuile dărâmate acum câteva luni vor fi înlocuite. Ați uitat că celebrii Antifa și tovarășii lor în Marx și Engels au dărâmat statui cu părintele Americii, Cristofor Columb sau cu George Washington? Ei bine, comuniștii n-au uitat și planul lor poate merge mai departe. Acum e simplu! La Casa Albă e tovarășul lor, datorul Joey.

Da, știm teza comunistă! Știm bine cum în România a ajuns un partid de 2%, PCR, la Putere. Speram ca în cea mai mare națiune a Planetei să nu se întâmple aceeași nenorocire. Dacă și în SUA comuniștii au ajuns la putere, abia asta e cea mai mare bucurie a lui Vladimir Putin și a Chinei.

Make America great again! Acesta a fost sloganul de campanie cu care Trump a uimit lumea în urmă cu patru ani. Totul este istorie acum. Cea mai mare democrație a lumii a fost virusată total. America a avut multe șanse și oprtunități in istorie. Pe unele dintre ele le-a pierdut, pe altele le-a ratat. Acum, pare că a luat-o în jos cu totul și nu mai există drum de întoarcere. Abia acum comuniștii adevărați își freacă mâinile de bucurie. Cea mai mare țară a lumii va deveni o amintire din păcate. Ai fost visul a milioane și milioane de oameni și ai atâtor generații. Ai fost. Noapte bună, America.