30.000 de bucureșteni nu-l mai vor pe Nicușor Dan. Au semnat pentru demiterea primarului Capitalei

Prin Capitală, bucureștenii pot da de Umaniști, cei care au cu ei liste cu semnături pentru demiterea primarului general, Nicușor Dan. Nemulțumiți de activitatea acestuia, pe listele Umaniștilor s-au strâns deja aproape 30.000 de semnături pentru demiterea acestuia.

Ramona Ioana Bruynseels este de părere că trebuie să terminăm cu incompetența și cu toleranța incompetenței în administrația publică. Din acest motiv, aceasta spune că Nicușor Dan trebui să plece imediat de la conducerea Primăriei Municipiului București (PMB).

„Ne dorim, noi, şi asta cu titlu imediat, ca domnul Nicuşor Dan, să plece acasă. Trebuie să scăpăm de orice personaj care nu reuşeşte lucruri pe care bucureştenii le aşteptă şi mai ales pe care bucureştenii le-a promis. Trebuie să terminăm cu incompetenţa şi cu tolerenţa incompetenţei în administraţia publică”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Nicușor Dan nu are calitățile necesare pentru a fi primar

În acest context, oamenii sunt de părere că Nicușor Dan nu are calitățile necesare pentru a fi primar. O femeie a declarat presei că politicienii sunt complet nepregătiți și că trăiesc pentru binele lor, nu pentru al tuturor oamenilor.

„Am ajuns pe mâna unor oameni complet nepregătiţi. Nu au absolut nimic cu ţara. Ei trăiesc în alte lumi, pentru bine lor, nu al nostru”, a spus o femeie.

Mai mult decât atât, bucureștenii spun că primarul general al Capitalei nu este un bun gospodar, aducând în discuție aglomerația din trafic, parcările insuficiente, parcurile în paragină și poluarea foarte mare.

 

 

 

 

Sursa foto: captura video ProTV