Conform unor surse din Poliție, principalul suspect s-ar afla la Spitalul Elias sub pază strictă. De altfel, curtea este păzită de poliţişti şi la fel sunt şi holurile din spital, dar şi salonul în care acesta este internat. Oamenii legii au făcut de asemenea controale în zonele în care rivalii se puteau răfui pentru răzbunare, transmite stirileprotv.ro.

Sicriul cu trupul lui Emi Pian a fost adus la locuința sa din Rahova, unde au venit zeci de apropiați ai acestuia. Timp de mai multe ore, sute de persoane au participat la priveghi iar toate restricţiile sanitare impuse de autorităţi au fost încălcate după cum arată imaginile postate de martori pe conturile de socializare. Oamenii strânşi în curte, dar și sub un cort nu au respectat distanţarea socială şi nu au purtat mască.

Din această cauză, polițiștii din Capitală s-au sesizat şi au dat mai multe amenzi în valoare de 14.000 de lei.

Emi Pian a încercat să regleze conturile cu clanul rival

Liderul clanului Duduianu, cunoscut sub numele Emi Pian a fost înjunghiat marți seara în urma unui joc de barbut, de către membrul clanului rival.

Jocul de barbut s-a dovedit fatal pentru Emi Pian, temutul lider al clanului Duduianu. În noaptea de luni spre marți seara, aceștia au decis să se întâlnească într-o casă pentru un joc de barbut. Aici a fost scos la iveală faptul că un bărbat a împrumutat bani atât de la Emi Pian, cât și de la celălalt clan.

Între cele două clanuri exista o înțelegere – cine împrumuta de la un clan nu putea, ulterior, să împrumute de la celălalt. Atunci când Emi Pian a încercat să regleze conturile cu clanul rival, acesta a fost înjunghiat.

Principalul suspect se pare că a fost la rândul său rănit în conflict, dar până în momentul de față nici reprezentanții Poliției Capitalei și nici cei de la IGPR nu au dorit să infirme sau să confirme această informație.