Trebuie menționat că autoritățile vor să-i asigure pe bucureșteni că situația este sub control. Între timp, individul suspectat că l-ar fi ucis pe liderul Duduienilor ar fi ajuns în custodia oamenilor legii, potrivit stirileprotv.ro

Surse din anchetă ar fi confirmat că cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian, este internat la spitalul Elias din Capitală, sub pază strictă.

De asemenea, în curtea spitalului se aflau, miercuri, polițiști care patrulau, conform sursei menționate. Pe holurile spitalului se aflau și forțe de ordine, inclusiv la ușa salonului în care este internat suspectul.

A fost rănit în conflictul pe care l-a avut cu Emi Pian

Acesta a fost rănit, și el, în conflictul pe care l-a avut cu Emi Pian, și are multiple răni. În momentul de față nici reprezentanții Poliției Capitalei și nici cei de la IGPR nu au dorit să infirme sau să confirme această informație.

În noaptea de marți spre miercuri, poliția a oprit mașinile care erau suspecte în zona cartierului Giulești din București, unde a avut loc scandalul între cele două clanuri de interlopi.

De asemenea, după ce în mașina lor au fost găsite un pistol și mai multe arme albe, 5 persoane au fost duse la secți de poliție.