„Incompetentul Arafat, care a tăcut mâlc în timp ce Iohannis a trâmbițat finalul pandemiei, în timp ce spitalele nu aveau medicamente, în timp ce nu erau paturi, în timp ce INSP estima ridicol un val 4 de 2000 de cazuri/zi, a stabilit că în centrele comerciale nu mai pot intra decât vaccinații, restul să își cumpere de la piață sau de la magazinele de proximitate. Și mască peste tot pe stradă. Aberant.

Nici autoritățile medicale din SUA, nici cele din Europa, nici un cercetător cât de cât serios nu recomandă masca în spațiile publice, acolo unde nu este aglomerat. Dar iată că știe Arafat mai bine. Arafat și cu nulitățile din jurul lui și de prin ministere, tehnocrații plagiatori care nu sunt în stare să administreze nimic, nimic în afară de înmulțirea bacteriilor din spitale. Nu mai suntem în primăvara lui 2020, suntem în toamna lui 2021, dar ei au rămas tot la stadiul de Gogâie.

Ni se ascunde în continuare faptul că în ultimele două luni am avut câteva zeci de decese de persoane până în 30 de ani (aproape toți persoane vulnerabile), în timp ce au murit multe mii de vârstnici (și statistica oficială nici nu îi cuprinde probabil pe toți). Ni se ascunde acest fapt, fiindcă dacă ni s-ar spune, ar rezulta că valul 4 este, ca și celelalte valuri, un val al persoanelor vârstnice și vulnerabile. Și rămâne așa chiar și dacă absolut toți se vaccinează.

 Profesorul face acuzații dure la adresa lui Arafat

Arafat nu are nici un interes să protejeze bătrânii, ei vor continua să moară, fiindcă interesul lui este să întrețină în continuare climatul de urgență, de criză permanentă. Dacă ar avea interes, atunci ar determina structurile statului să colaboreze astfel încât fiecare din aceste persoane, vârstnică sau vulnerabilă, să fie contactată de medici și să fie convinsă să se vaccineze. Nu cred că interzicerea intrării în mall-uri, în piscine sau în restaurante îi constrânge pe pensionarii României să facă acest pas.

A venit OMS și a spus: „Este important ca România să se concentreze pe furnizarea vaccinurilor care salvează vieți celor care prezintă cel mai mare risc de deces și forme grave ale bolii, cum ar fi vârstnicii și persoanele cu boli cronice.” Spuneți-mi vă rog dacă vedeți că Arafat a percutat la acest sfat.”, a scris Bogdan Glăvan pe pagina sa de Facebook.