În al doilea sezon al producției Netflix, Henry Cavill (cunoscut înainte pentru „Superman/Man of Steel”) revine în rolul principal, jucând personajul „Geralt din Rivia”.

Încasări în valoare de 5,24 de miliarde de dolari în trimestrul trei din 2019

Potrivit estimărilor experților de pe Wall Street, Netflix a încasat 5,24 de miliarde de dolari în trimestrul trei din 2019. Trebuie menționat că a crescut și valoarea acțiunilor companiei. Aceasta a ajuns la 1,47$ per acțiune, în comparație cu 0,89$ per acțiune din aceeași perioadă a anului 2018.

Această creștere are o legătură directă cu noul serial realizat de către gigantul de streaming. Conform datelor de la Parrot Analytics, „The Witcher” a fost al treilea cel mai cerut serial de pe toate platformele de streaming din America când a fost lansat. Cei de la Netflix au avut atât de multă încredere în produsul lor încât sezonul al doilea primise undă verde înainte ca primul să fie măcar lansat.

Venirea unui actor din Urzeală la Netflix

Asemănarea dintre „The Witcher” și „Urzeala Tronurilor” a devenit și mai puternică după ce Kristofer Hivju, actorul care a jucat rolul lui „Tormund Giantsbane”, a fost confirmat în sezonul 2 al serialului lansat în decembrie pe Netflix. Kristofer Hivju apărut pentru prima dată în episodul întâi din sezonul trei al Urzelii și a rămas până în ultimul episod din serialul devenit fenomen global.

Formula deja puternică a primului sezon din Hit-ul global al celor de la Netflix urmează să devină și mai captivantă prin aducerea unui talent mult apreciat de la HBO.