Medicul Monica Pop susține că riscurile asociate vaccinurilor cresc direct proporțional cu forța sistemului imunitar. Mai exact, potrivit acesteia, vaccinurile vor duce la o creștere a riscului pentru tineri mult mai mare decât COVID-19.

Astfel, în cazul celor sub 30 de ani mortalitatea provocată de vaccinul COVID crește direct proporțional cu administrarea sa tinerilor cu vârste tot mai fragede. Pe de altă parte, în cazul tinerilor sub 20 de ani mortalitatea indusă de vaccinul COVID este de 10 ori mai mare decât toate vaccinurile administrate celor de peste 20 de ani.

De menționat este faptul că, potrivit unei analize publicate pe CDC din Statele Unite, vaccinul Pfizer prezintă un risc între 3 şi 5 ori mai mare de spitalizare pentru băieții de 12 și 17 ani comparat cu riscul de spitalizare pus de boală. De cealaltă parte, în cazul fetelor cu vârste între 12 și 17 ani riscul de spitalizare este între patru și cinci ori mai mare decât prezice CDC că ar preveni internarea în spital.

Pentru băieții între 12 și 17 ani vaccinul reduce riscul de mortalitate de pe urma bolii cu doar 16% , iar pentru fetele de aceeași vârstă riscul de deces provocat de vaccin este de 72 de ori mai mare comparativ cu pericolul pus de boală.

Pe de altă parte, din ce în ce mai mulți doctori se opun vaccinării copiilor pentru că sistemului imunitar încă dezvoltare funcționează diferit față de cel al adulților și riscul de a fi afectat este imens. Studiile publicate deja arată că răspunsul imunitar a celor mici la COVID este caracterizat de o activare redusa celulelor T în comparație cu adulți infectați.

Legătura dintre vaccinul anti-covid și cei mici

Medicul Monica Pop a fost întrebată ce părere are despre aceste concluzii. Ea a precizat că dacă cei mici nu sunt receptivi la această boală atunci „scopul ar putea fi unul comercial și unul care depășește puterea de gândire a cuiva”.

Totodată, ea a mai subliniat faptul că vaccinul are doar rolul de a face coronavirusul să fie într-o formă mai ușoara fără să prevină altceva și totodată, prezintă și riscuri pentru cei nevaccinați.

„Și așa eu am fost întotdeauna pro-vaccinistă pentru vaccinurile acelea împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar oricând sau întotdeauna vaccinul mi s-a părut un impact extrem de dur asupra unui organism.

Vaccinul ajută persoana respectivă să facă o formă mai ușoară. Nu previne nimic altceva. Există și un pericol: cei vaccinați fac o formă ușoară, uneori asimptomatică și vor îmbolnăvi și pe ceilalți, deci trebuie grijă foarte mare.

Acest lucru se desprinde chiar și dintr-un comunicat al ministerului Sănătății că orice vaccinat se poate îmbolnăvi și poate transmite fără doar și poate. Statutul de purtător este pentru orice virus.

Am fost la un moment dat purtătoare de hepatită B, eu neavând nimic şi s-a descoperit întâmplător la niște investigații pe care le făceau în facultate. Unul ca mine putea transmite oricui”, a spus medicul Monica Pop.