Adriana Bahmuțeanu dă tot din casă! Ce vor să facă cei doi fii ai ei? Eu nu pot să mă opun

Adriana Bahmuțeanu a fost recent invitată la emisiunea ”Showbiz Report”, difuzată la Antena Stars. Aceasta a precizat că are emoții mari pentru cei doi fii ai ei și al lui Silviu Prigoană deaoarece aceștia doresc să meargă la licee din străinătate.

Vedeta a povestit că fiul cel mare, Eduard, vrea să studieze la un liceu din Japonia, fiind atras de cultura niponă, în timp ce mezinul ar vrea la un liceu din Anglia. Cu toate că este conștientă de faptul că despărțirea de ei va fi una grea, Adriana Bahmuțeanu a spus că nu se poate opune doarece este decizia lor, subliniind că ”fiecare are viitorul lui”.

„Este greu să realizezi că ei au crescut, iar că tu îmbătrânești sau întinerești, depinde. Eu una întineresc când îmi văd copiii. E foarte greu, căci unii părinți își trăiesc tinerețea prin copii, însă nu este bine. Mi-a fost greu să intru în lumea copiilor mei. Cel mare vrea să plece în Japonia, iar cel mic, în Anglia. Cu siguranță se îndreaptă spre IT. Avea 2 ani și desfăcea telecomanda. Copiii mei pot fi și gunoieri, și arhitecți, și orice. Eu îi susțin și îi iubesc oricum. Eu nu pot să mă opun, pentru că este decizia lor. Eu pot doar să le ghidez pașii, să le arăt ce e bine și ce rău, dar doar atât. Fiecare are viitorul lui când vine pe lume”, a mărturisit, în direct la Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu.

Cei doi fii ai săi au rămas în custodia lui Silviu Prigoană

După divorțul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu s-a luptat pentru custodia celor doi fii. Cu toate acestea, în urmă cu doi ani, vedeta a pierdut custodia acestora, dar a acceptat situația.

Mai mult decât atât, Adriana Bahmuțeanu este liniștită din punctul de vedere al creșterii celor doi fii ai ei, deoarece Silviu Prigoană le oferă o educație foarte bună și nu le lipsește niciodată nimic.