Sondajul arată că Mohammad Murad se află pe locul 2, după Cristian Radu (PNL). Acesta este rezultatul sondajului Argument, conform dcnews.ro

Rezultatul sondajului

Cristian Radu (PNL) – 33,2%, Mohammad Murad (independent) – 28,7%, Zanfir Iorgus(PSD+ALDE+PNȚCD) – 19,2%, Ozghiun Menabit (PER) – 6,8%, Dumitru Paris (USR PLUS)- 4,4%, Petru Crăciun  (PMP) – 1,4%, Adrian Moldoveanu (UNPR) – 0,7%, Dănuț Moldovan (ProRomania) – 0,4%, Nu știu/nu răspund – 5,2%.

Trebuie menționat că sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.300 de persoane cu drept de vot, iar marja de eroare este de plus- minus 2,5%. În urmă cu două săptămâni, candidatul independent Mohammad Murad era la 7% intenție de vot, iar Radu Cristian la 41%.

Motivul din spatele candidaturii lui Mohammad Murad

Mohammad Murad a explicat motivul din spatele candidaturii sale.

„Nu putem construi oraşe pe aşa numite telefoane de la centru. Avem nevoie de alt mod de gândire, altă abordare. Guvernul, Parlamentul şi Preşedinţia, doar acolo se face politică. La oraşe trebuie să avem politica cetăţeanului. Un oraş nu trebuie să stea în faţa uşii unui ministru pentru a obţine bani”, a transmis omul de afaceri, conform sursei menționate.

Mohammad Murad surprinde din nou

Milionarul Mohammad Murad surprinde din nou. După ce s-a retras din lupta pentru primăria Constanța, Murad vizează o altă localitate de pe litoralul românesc. Milionarul care are mai multe locații pe litoral candidează ca independent la primăria Mangalia.

Ultimul său videoclip electoral a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Milionarul le face un cadou inedit contracandidaților săi și le transmite să-și ia cu toții un angajament. Să nu mai fure din banul public și să facă mai multe pentru comunitate. Le dă acestora, în mod simbolic, câte un costum de haine fără buzunare.

„Apropo de candidez sau nu candidez. Mi-a trecut ceva prin cap si o fac acum. Voi face costume pentru contracandidatii mei. Le ofer cadou. Sunt cu buzunare cusute. Daca se angajeaza sa poarte costume fara buzunare, eu ma angajez si spun ca ma voi retrage. E nevoie de costume fara buzunare ca primar. De la 7 ani am lucrat la masina de cusut și acum am intrat din nou.

Sunt convins ca o parte dintre ei nu sunt de acuzat, dar majoritatea sunt. E un costum pentru fiecare dintre ei, luat de la APACA. Asta e solutia cea mai bună”, spune milionarul în filmulețul devenit viral pe rețelele de socializare.