Mirela Vaida nu le dă absolut nicio şansă adversarilor de la PRO TV şi Kanal D. Şi marţi după-amiază, vedeta de la Acces direct a făcut legea la nivel de audienţe, pe tronsonul naţional. Antena 1 a fost din nou lider în faţa marilor rivali.

Mirela Vaida, lovitură după lovitură

Mirela Vaida dă lovitură după lovitură. Asta s-a întâmplat şi marţi după amiază, de la ora 17.00, când a început Acces direct. Emisiunea de pe Antena 1 nu a avut nicio problemă cu show-ul care a început la aceeaşi oră pe Kanal D, Puterea dragostei, dar nici cu Ştirile PRO TV.

Chiar de la ora 17.00, Antena 1 a avut 4,8 rating pe tronsonul naţional, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro. PRO TV a fost la distanţă de aproape un procent, iar Kanal D cu Puterea dragostei s-a situat abia pe locul al treilea.

De altfel, trendul s-a menţinut. Mai mult, Acces direct cu Mirela Vaida a avut audienţe din ce în ce mai mari pe următoarele sloturi. Adueinţa a depăşit 5, chiar şi 6, iar Acces direct a făcut legea pe toată ora 17.00. PRO TV s-a situat abia pe locul secund, iar Kanal D pe locul al treilea.

Mirela Vaida l-a bătut pe Cabral

Aceleaşi cifre bune le-a obţinut Mirela Vaida şi în a doua oră de emisiune Acces direct. A dominat topul audienţelor fără nicio şansă pentru concurenţă. Pe PRO TV a început, de la ora 18.00, emisiunea Ce spun românii, prezentată de către Cabral, iar la Kanal D a continuat a doua oră a show-ului Puterea dragostei.

5,8 şi 6,1 a avut Antena 1 cu Acces direct pe prima jumătate a orei 18.00, la mare distanţă de concurenţă. PRO TV a fost pe locul al doilea, la mare distanţă de lider. Aceleaşi cifre bune pentru Acces direct s-au menţinut şi pe ultima jumătate de oră a emisiunii care a fost lider autoritar de audienţă. PRO TV şi Ce spun românii a fost pe locul secund, iar Kanal D şi Puterea dragostei pe locul al treilea.