Mirela Vaida a trecut peste semieşecul de miercuri, atunci când a fost învinsă de PRO TV pe mai multe tronsoane de audienţă, şi şi-a distrus toţi adversarii, joi după amiaza. PRO TV şi Kanal D nu au avut absolut nicio şansă la audienţe, la nivel naţional.

Mirela Vaida a dat marea lovitură

Mirela Vaida a dat marea lovitură. Vedeta de la Antena 1 continuă să fie reginal audienţelor, la nivel naţional. Nici joi după amiază, PRO TV şi Kanal D nu au avut absolut nicio şansă. La ora 17.00, a început Acces direct pe Antena 1, Ştirile PRO TV, dar şi Puterea dragostei, pe Kanal D.

Conform cifrelor consultate de către capital.ro, Antena 1 cu Acces direct nu le-a dat nicio şansă adversarilor la nivel naţional. Cu 4,9 audienţă la nivel naţional pe primul slot a început Acces direct ora 17.00. Ştirile PRO TV au fost pe locul al doilea, iar Puterea dragostei de la Kanal D abia pe locul al treilea.

De altfel, toată ora 17.00 a aparţinut Mirelei Vaida şi Antenei 1 cu Acces direct. Cifrele de audienţă s-au apropiat de 6, în timp ce PRO TV s-a mulţumit abia cu locul secund. Kanal D şi Puterea dragostei au fost abia pe locul al treilea pe toată durata orei.

Mirela Vaida l-a bătut pe Cabral

Şi de la ora 18.00 s-a menţinut acelaşi trend. Pe Antena 1 a fost a doua oră de emisiune Acces direct, iar pe PRO TV a început show-ul lui Cabral, Ce spun românii. Kanal D a contracarat cu a doua oră de show Puterea dragostei. Acces direct şi Mirela Vaida au continuat să fie lideri de audienţă, la nivel naţional.

Primele două sloturi de emisiune au fost cu Acces direct lider de audienţă cu un rating de 5. Singurul slot pierdut de către Mirela Vaida a fost cel dintre 18.30 şi 18.45. Atunci, emisiunea lui Cabral, Ce spun românii a depăşit Acces direct. Totuşi, ultimul sfert al orei a aparţinut tot Acces direct. Pe toată durata orei 18.00, Puterea dragostei şi Kanal D au fost pe locul 3, la nivel naţional.