Mirela Vaida a fost înlocuită la emisiunea Acces Direct de o cunoscută actriță! Prezentatoarea a luat chiar înainte de Paște o binemeritată vacanță.

Trebuie reamintit faptul că Mirela Vaida a trecut nu demult prin clipe grele în platoul emisiunii Acces Direct, unde o intrusă violentă a aruncat cu un pietroi înspre ea.

Mirela Vaida a fost înlocuită la emisiunea Acces Direct. Alexandra Velniciuc își intră în rol

Mirela Vaida va fi înlocuită pentru o săptămână de către Alexandra Velniciuc. Actrița în vârstă de 40 de ani va apărea în fața micilor ecrane pentru câteva ediții, exceptând Vinerea Mare, luni și marți, pentru care s-au filmat ediții speciale cu Mirela Vaida.

“Bună ziua, dragii mei! Bine ați venit la o nouă ediție a emisiunii Acces Direct. Ei bine, nu, nu ați greșit postul, sunt Alexandra Velniciuc și astăzi, în mod excepțional am să țin locul colegei mele Mirela Vaida.

Doamnelor și domnilor, vă invit să petrecem astăzi împreună o zi sfântă, Joia Mare, o zi cu însemnătate pentru cei care sărbătoresc Paștele. O zi în care ne îndreptăm atenția către tradiții, către autentic, către ceea ce este cu adevărat în felul nostru de a trăi”, a spus Alexandra Velniciuc.

Mirela Vaida face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și carisma sa sunt de neînlocuit! Prezentatoarea Acces Direct, în vârstă de 38 de ani, este o iubitoare a televiziunii, dar și a muzicii, potrivit a1.ro.

Mirela Vaida nu se va putea prezenta pe micile ecrane, în fața telespectatorilor săi, deoarece pleacă într-o vacanță de o săptămână. Aceasta a făcut anunțul chiar la finalul emisiunii de miercuri seara.

Ediții speciale în rețeta Acces Direct

“Vreau să spun celor de acasă că de mâine eu voi pleca într-o mică vacanță de o săptămână, iar la cârma emisiunii va veni și mă va înlocui Alexandra Velniciuc, dar avem și ediții speciale de Paște pe care deja le-am filmat, așa că Vinerea Mare, luni și marți de Paște veți avea ediții speciale în rețeta Acces Direct pe care dumneavoastră o știți deja de atâția ani de zile, cu mulți interpreți de muzică populară, cu multe râsete, cu multă veselie și așa mai departe.

Tocmai de aceea vreau să-mi dați voie să vă urez încă de pe acum Paște fericit, cu multă sănătate, sărbători cu bine, cu multă lumină și cu multă liniște”, a spus Mirela Vaida în încheierea emisiunii de miercuri seara.

Acces Direct este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, de la Antena 1, care s-a bucurat săptămâni întregi să fie lider de audiență pe toate segmentele de public.

Emsiunea aduce în ochii telespectatorilor cazuri care mai de care intrigante, șocante și pline de mister, ce ajung să fie rezolvate pe un fir logic în platoul Acces Direct, cu ajutorul unor oameni bine instruiți, conform sursei citate.