Mircea Badea a avut o reacție dură la adresa soției fostului președinte american, Barrack Obama. Jurnalistul de la Antena 3 este de părere că Michelle Obama este plină de operații estetice. Reacția lui vine în contextul în care soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a ieșit public să îl critice pe actualul președinte, Donald Trump.

„Insuportabila creatura. Ipocrizie la apogeu. Atata plexiglas in dumneaei accelereaza incalzirea globala. Cica uraste politica :)))) Plus nu suport cartea rasismului jucata de muuulti milionari care au stat 8 ani la Casa Alba”, a scris Mircea Badea pe pagina de Facebook.

Michelle Obama ia în calcul operațiile estetice

Soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a declarat pentru revista People că nu ar fi exclus să facă o operație estetică. Aceasta nu a spus niciodată dacă are sau nu are operații estetice.

În plus, Michelle Obama a mai spus pentru revista People că femeile ar trebui să aibă libertatea să facă orice trebuie pentru a se simți bine în pielea lor. Mai mult decât atât, soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a declarat, în același interviu, că nu o obsedează ceea ce mănâncă dar că face sport.

„Femeile ar trebui să aibă libertatea de a face tot ceea ce trebuie să facă pentru a se simți bine cu ele însele. Nu mă obsedează de ceea ce mănânc, dar mă asigur că mănânc legume și fructe. Și după cum știe toată lumea, fac exerciții fizice”, a spus Prima Doamnă, într-un interviu pentru revista People.

Trump, criticat dur de către aceasta

Donald Trump „nu este un bun președinte” a afirmat fosta primă doamnă Michelle Obama, îndemnând americanii să-l susțină pe contracandidatul acestuia, Joe Biden.

Michelle Obama s-a referit la criza coronavirusului, care a dus la decesul a peste 170.000 de persoane în SUA și la frământările sociale și politice care au lovit Statele Unite, spunându-le americanilor că ea consideră că președintele Trump nu poate face față acestor provocări.

A avut „mai mult decât timpul necesar pentru a demonstra că nu poate face această muncă”. “El este în mod evident depăşit”, a spus Michelle Obama, la prima seară a Convenției Democrate.

Soția lui Barack Obama a acuzat „lipsa totală de empatie” a președintelui Trump.

„Pentru că de fiecare dată când apelăm la Casa Albă pentru o direcţie, sau pentru o consolare, sau pentru o minimă stabilitate, nu primim decât haos, divizare şi o lipsă totală de empatie”, a punctat Michelle Obama.