Mircea Badea a făcut un anunț care ia prin surprindere întreaga România. Până și președintele Klaus Iohannis este de-a dreptul șocat de declararația făcută de vedeta Antena 3. Nimeni nu ar fi crezut că un asemenea lucru va fi scos pe gură de Mircea Badea. Asta pentru că realizatorul emisiunii „În gura presei” a spus cum se va poziționa în cazul în care se va ajunge la suspedarea lui Iohannis.

Declarația lui Mircea Badea vine în contextul în care cei de la AUR au inițiat procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis. Liderul acestui partid a anunțat că a început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor pentru a demara procedura de suspendare.

George Simion a spus că AUR va strânge semnături în fiecare localitate din ţară şi în diaspora. Acesta este de părere că singura soluție o reprezintă alegerile anticipate. Demiterea preşedintelui Klaus Iohannis se impune, cred cei de la AUR, în codițiile crizei politice actuale. Asta pentru că au existat două nominalizări pentru funcţia de prim-ministru iar situația este departe de a se fi rezolvat.

Mircea Badea, mesaj șocant pentru Klaus Iohannis

În acest context, Mircea Badea este categoric. Nu îl vrea pe Iohannis plecat din funcție. Mai mult, chiar vedeta celor de la Antena 3 a susținut că ar merge la referendumul pentru suspendarea președintelui. Mircea Badea a spus că ar vota pentru menținerea șefului statului la Cotroceni.

Realizatorul TV a comentat, în stilul său caracteristic pe acest subiect. El și-a explicat gestul prin faptul că românii trebuie să beneficieze de experiența completă. Ironic, Mircea Badea a spus că singurul pericol pentru Iohannis ar fi chiar el însuși. Mai exact, președintele ar putea nici măcar să-și dea seama că a fost suspendat din funcție.

„S-ar putea să afle întâmplător. S-ar putea nici să nu-și dea seama”, a susținut realizatorul TV.

Singurul pericol pentru președintele României în caz de suspendare

”Eu nu vreau suspendarea lui Klaus Iohannis. Dacă se ajunge la suspendare, eu, care nu l-am votat pe Klaus Iohannis pentru funcția de președinte din toate motivele absolut corecte, mă duc să votez la referendum să rămână în funcție. Așadar, dacă AUR reușește suspendarea lui Iohannis, eu merg la referendum și votez să nu-l demită. Țara aceasta trebuie să beneficieze de experiența completă.

Singurul pericol pe care l-aș identifica pentru președintele dumneavoastră este că nu își va da seama că a fost suspendat, în cazul în care se va ajunge aici. S-ar putea să afle întâmplător. S-ar putea nici să nu-și dea seama”, a mai spus realizatorul TV.