Informația momentului despre Mihai Bendeac! Anca Dinicu a povestit cum a ajuns să colaboreze cu actorul, dar și ce relație are cu acesta.

Anca Dinicu, despre relația cu Mihai Bendeac

Anca Dinicu a început să colaboreze cu Mihai Bendeac în cadrul emisiunii „În puii mei” de la Antena 1. Ulterior, a devenit cunoscută publicului pentru rolul Ginei Felea din producția „Băieți de oraș„. Actrița a dezvăluit că are și acum aceeași bucurie de a interpreta personajul care a făcut-o celebră.

Cât despre relația cu Mihai Bendeac, aceasta a spus că au o chimie. Anca Dinicu l-a descris pe colegul ei ca fiind „un izvor de creație, imaginație și o bună sursă de inspirație”. Actrița a dezvăluit și că nu voia să îl dezamăgească, știind că este perfecționist.

„Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii În puii mei. Colegul meu, Vlad Drăgulin, mă recomandase și era presiune mare. După prima zi de filmări m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut în echipa încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus.

Da, eu și Mihai avem o chimie bună. Am făcut împreună teatru, serial, emisiune, reclame și urmează și un film. El este cel tipicar, dar cred că asta ajută enorm în construcția unui proiect. Dacă nu ești atent la detalii se pierde din calitate și este păcat. Relația actor/regizor nu cred că trebuie să vină din studierea elementelor convenționale, ci a celor extraordinare.

Mă așteptam să fie mai dificil, pentru că știu cât e de perfecționist și îmi era frică să nu-l dezamăgesc. Dar mai ales voiam să mă ridic la nivelul așteptărilor. Mihai mi-a oferit cele mai frumoase roluri și mă bucur de experiența de a lucra împreună, de fiecare dată când avem ocazia. Pentru că e un izvor de creație, imaginație și o bună sursă de inspirație. Dacă ești actor, fă în așa fel încât măcar o dată în viață să joci în regia lui”, a declarat ea pentru Fanatik.

Anca Dinicu a împlinit 34 de ani pe 9 decembrie

Sâmbătă, pe data de 9 decembrie, Anca Dinicu a împlinit 34 de ani. Frumoasa actriță a spus că „la 34 este mai bine că niciodată, odată cu anii aduni experiențe noi și te îmbogățești spiritual”.

„Viața mea este una cât se poate de normală, încerc pe cât posibil să îmi ușurez existența, să exclud factorii de stres și să fiu din ce în ce mai creativă. Mă bucur de fiecare zi căci asta e darul suprem”, a spus ea.

Artista a adăugat că acum, „este mai atentă, nu-și mai pierde energia în tot felul de contexte, a învățat să fie răbdătoare, să spună Nu, știe ce-i face bine și ce nu”.

„Am pierdut din tinerețe, evident, dar am câștigat ceva ce nu poate fi cuantificat, bucuria de a trăi. Privesc spre trecut cu înțelegere și spre viitor cu ochii larg deschiși. Momentan îmbrățișez prezentul și sunt recunoscătoare”, a mai mărturisit aceasta.

Cum a ajuns Anca Dinicu actriță

Anca Dinicu a povestit, de asemena, cum a ajuns actriță. Vecina sa a fost cea care a îndrumat-o spre acest domeniu. Aceasta a povestit că a dus-o la o școală de actorie după ce a văzut-o la serbare. Anca Dinicu a spus că totul a început ca o joacă, un hobby. În timp însă, s-a dovedit că acesta trebuia să fie drumul ei în viață.

„Spre actorie m-a împins vecina mea care m-a dus la o școală particulară de actorie după ce m-a văzut la serbare. Eu eram domnul Goe și, după festivitate, mi-a spus trebuie să fiu actriță. Am început totul în joacă, ca hobby, dar s-a dovedit că asta trebuia să mi se întâmple”, a spus ea.

Actrița a suferit de depresie

Anca Dinicu a vorbit și despre o perioadă tristă din viața ei. Actrița a mărturisit că a suferit de depresie. A avut însă ajutorul familiei și al prietenilor.

„Un moment greu s-a întâmplat atunci când am fost în depresie. Am reușit să trec peste cu ajutor. Ajutor din partea familiei și doctorilor. Nu a fost un proces ușor dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că a trecut și știu că nu se mai întoarce”, a spus ea.