Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai căutate și invidiate vedete din România. Are parte de contracte de publicitate pe bandă rulantă, dar este căutată și pentru cele mai de succes emisiuni TV și nu numai. Acum, vedeta se implică într-un nou proiect al celor de la ProTV.

Mihaela Rădulescu șochează din nou!

Mihaela Rădulescu se implică în noul show online al celor de la ProTV, Ferma. Înainte de marea premieră, Vali Bărbulescu a vorbit cu Mihaela Rădulescu. Vedeta a dezvăluit deja primele impresii despre acest sezon și despre noii concurenți.

”Este un proiect anormal. Am hotărât să punem față în față două categorii de oameni foarte diferite: orășeni vs. săteni. Sunt foarte multe contradicții între cele două lumi”, a declarat Mihaela Rădulescu. Aceasta nu s-a oprit aici.

Seria dezvăluirilor a șocat pe toată lumea. Practic, Mihaela Rădulescu și-a schimbat complet viața pentru a se implica în acest proiect. ”Tot așa fraieră sunt. Ca să înțelegi un proiect, trebuie să trăiești în el. Eu m-am mutat aici la rulotă, am învățat cumva să îmi dozez un pic trăirile”, a adăugat vedeta.

Rămâne de văzut cum va reacționa iubitul vedetei, celebrul Felix Baumgardner, când va constata că în următoarea perioadă de timp nu se va vedea deloc cu Mihaela Rădulescu.

Emisiunea Ferma. În Plus poate fi urmărită exclusiv online pe Pro TV Plus, urmând ca în fiecare zi de marți, miercuri și joi să apară câte o nouă ediție, de la ora 23:30, imediat după încheierea show-ului de la TV.