Mihaela Rădulescu îi duce dorul iubitului ei, Felix: În trei-patru zile sunt înapoi acasă

Într-un interviu recent, acordat pentru click.ro, Mihaela Rădulescu a fost întrebată ce face iubitul ei. Aceasta a spus că Felix este foarte bine și că de abia așteaptă să se vadă de ziua ei, pe 3 august.  Vedeta a precizat că după ce se încheie filmările pentru emisiunea ”Masked Singer România”, va pleca la el.

”Face foarte bine. Abia aşteaptă să ne vedem de ziua mea (n.r. – Mihaela împlineşte 52 de ani pe 3 august), plec la el după ce încheiem filmările la Masked Singer. În trei-patru zile sunt înapoi acasă.”, spune vedeta.

Mesaj emoționant de ziua lui de naștere

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună din 2014 și continuă să aibă o relația desprinsă din povești. La ultima aniversare a iubitului său, vedeta a postat pe Instagram un mesaj plin de iubire pentru acesta.

„La mulți ani, Scahtzi! Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… știi tu”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Alături de mesaj, vedeta a adăugat mai multe fotografii, fie cu el, fie de cuplu.

Presa i-a tot despărțit

De-a lungul timpului, au apărut informații potrivit cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu. Cu toate astea, Mihaela Rădulescu a avut un mesaj dur la finalul anului 2020 cu privire la acest subiect.

Ea a spus că oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea cuiva, în loc să se bucure pentru fericirea altuia.

”De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, spunea vedeta la vremea respectivă.