Mihaela Rădulescu revine la postul de televiziune care a făcut-o celebră. Ea va face parte din show-ul Masked Singer România de la PRO TV. Totul se va petrece după vacanța de vară, când se va da startul celui de-al de-al doilea sezon.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, Mihaela Rădulescu va fi parte a echipei de la PRO TV care va participa în show-ul Masked Singer România. Mai mult chiar, vedeta s-ar afla chiar în România special pentru acest lucru. De altfel, o imagine publicată de ea pe Instagram, din platourile PRO TV, vine să confirme informația vehiculată cu privire la revenirea sa la Pro TV. Fără a da prea multe detalii, ea a transmis sub fotografie doar următorul mesaj: „Misiune secretă”.

Ce presupune acest show inedit de televiziune? Nume celebre din România își vor ascunde identitatea în spatele unor măști și costume spectaculoase. Juriul, care în sezonul a fost format din Ana Morodan, Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Inna, trebuie să ghicească cine este personajul celebru care se ascunde după mască.

Ce umărește PRO TV prin atragerea Mihaelei Rădulescu

Pavel Bartoș va fi prezentatorul celui de-al doilea sezon al celebrei emisiuni. De altfel, el a și spus că așteaptă cu nerăbdare să înceapă Masked Singer România. Bartoș a recunoscut că acest show este o noutate pentru el. Cu toate acestea, el nu este speriat, mai ales că se declară un iubitor al începuturilor de drum și al provocărilor.

ț”Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a  comentat Pavel Bartoș.

Prezența Mihaelei Rădulescu se așteaptă să atragă mulți telespectatori în fața micilor ecrane, mai ales că primul sezon al show-ului Masked Singer România a fost lider de audiență.