Mihaela Rădulescu și Dani Oțil s-au despărțit în urmă cu mulți ani, însă continuă să aibă o relație de prietenie specială.

Diva de la Monaco îi dorește fostului iubit să fie fericit alături de viitoarea lui soție, Gabriela Prisacariu.

”Eu realmente mă bucur pentru ei”

De când s-au despărțit, fiecare a luat-o pe drumul său. Mihaela Rădulescu are o relație de șase ani cu Felix Baumgartner, iar Dani Oțil are o relație cu Gabriela Prisacariu.

Nu mai este niciun secret că vedeta de la Antena 1 a iubit-o extrem de mult pe prezentatoarea emisiunii Ferma de la PRO TV.

Mihaela Rădulescua a ținut să își exprime o curiozitate mai puțin obișnuită, legată de viitoarea soție a lui Dani Oțil.

”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții.

Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

”Am simțit că i-am încurcat puțin viața”

Mai mult decât atât, diva de la Monaco a spus că se bucură în primul rând că Dani și-a găsit liniștea alături de Gabriela.

”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el.

Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă.

Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei.”, a mai spus Mihaela Rădulescu.