La 18 zile de la  lansare, Becoming ( Povestea mea) de  Michelle Obama este acum cea mai bine vândută carte a anului 2018, scrie Entertainment Weekly.

Fear: Trump in the White House scrisă de către jurnalistul Bob Woodward și The Hate U Give (Ura cu care lovești), de autoarea, Angie Thomas, se îndreptau spre această distincție, însă Penguin Random House a anunțat vineri că a vândut peste 2 milioane de exemplare în toată America de Nord. Aceasta include toate formatele: hardcover, e-book și vânzările audio.

În prima  zi de lansare s-au vândut 725.000 de exemplare.

Prin comparație, cartea lui Hillary Clinton s-a vândut în peste 1 milion de exemplare într-o lună. Cartea fostului președinte George W. Bush a vândut  2 milioane de exemplare în câteva săptămâni, iar My Life, a fostul președinte Bill Clinton, a vândut peste 1 milion de exemplare în primele opt zile de la publicare.

În  Becoming, Michelle Obama face dezvăluiri despre copilăria ei, despre anii ei de executiv, despre  echilibrarea cerințelor vieții de familie, dar  și despre  timpul petrecut în Casa Albă.

În S.U.A. și în Canada, Becoming va avea în circulație 3,4 milioane de exemplare la cea de-a șasea imprimare. Titlul rămâne în locul 1 al listelor best-seller-urilor The New York Times pentru Hardcover Nonfiction.

Fosta primă doamnă este în prezent într-un turneu de promovare a cărții prin America. Opririle viitoare sunt programate în Brooklyn, Detroit, Denver, San Jose și Dallas.

Continuând turneul său european,  ea va apărea pe 5 decembrie la Paris La Seine Musicale unde va avea o discuție cu fostul jurnalist CNN Internațional Isha Sesay și la Berlin pe 6 decembrie.

Cartea Becoming a fost tradusă și română sub denumirea de Povestea mea.